foto

Aisha Hinds

  • nar. 13.11.1975 (43 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Godzilla II Král monster
2016 Nástupce (TV film)
2015 Breed (TV film)
Runaway Island
2014 Beyond the Lights
Zůstaň se mnou
2013 Manželství na kšeft (TV film)
Star Trek: Do temnoty
2011 Gun Hill (TV film)
Pět žen (TV film)
2010 Nezastavitelný
Tři dny ke svobodě
2009 Lost Dream
Madea Goes to Jail
Prison Break: The Final Break (TV film)
Within
2007 Mr. Brooks
2005 Neo Ned
Přepadení 13. okrsku

TV seriály

2018 Unsolved (TV seriál)
The Mack (E03)
Wherever It Leads (E01)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Epizoda 16 (S02E16)
Epizoda 15 (S02E15)
Epizoda 14 (S02E14)
další epizody (26)
2017 Barva moci (TV seriál)
Desátá hodina: Poslední tanec (E10)
Devátá hodina: Obrať se k bohu (E09)
Osmá hodina: Na dně (E08)
další epizody (10)
Underground (TV seriál)
Citizen (S02E09)
Auld Acquaintance (S02E08)
Minty (S02E06)
další epizody (6)
2015 Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
Auditions (E04)
Pod kupolí (TV seriál)
Bod zlomu (S03E08)
V kleci (S03E06)
To nejsem (S03E02)
další epizody (4)
2014 Pod kupolí (TV seriál)
Odchod (S02E13)
Smíření (S02E05)
Budou padat hlavy (S02E01)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Třetí Triáda (S06E04)
Prezídium (S06E03)
Neelegantní srdce (S06E02)
2013 Cult (TV seriál)
Pod kupolí (TV seriál)
Opona (S01E13)
Mimořádné okolnosti (S01E12)
Narušené kruhy (S01E07)
další epizody (9)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Korunka pro královnu (S10E11)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zlo pokračuje (S03E12)
Tráva (TV seriál)
Něco za něco (S06E06)
Bumerang (S06E05)
Blaženost (S06E04)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Šípková Růženka (S01E12)
Život po životě (S01E11)
Muž z ulice (S01E07)
další epizody (5)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na druhé straně není nic (S02E12)
První výlet (S02E04)
Nic než krev (S02E01)
Útěk z vězení (TV seriál)
Konečně volní (S04E24)
Ta stará koule na řetězu (S04E23)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Každý by měl mít pokojskou (S06E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Transitions (S10E14)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Nechci to slyšet (S01E10)
Požitek z lásky (S01E09)
Čtvrtý muž v ohni (S01E08)
další epizody (4)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kost, která vybuchla (S04E10)
2007 Conspiracy (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Obecná odpovědnost (S05E08)
Hvězdná brána (TV seriál)
Čára v písku (S10E12)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Cena za život (S03E05)
2005 Invaze (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Suspicions and Certainties (S01E02)
Kriminálka New York (TV seriál)
Recyklace (S01E12)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Fire in the Hole (S03E13)
Slipknot (S03E09)
Cracking Ice (S03E08)
další epizody (8)
Pohotovost (TV seriál)
Normální Abby (S10E20)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1996 Blue's Clues (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

TV pořady

2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace