Reklama

Reklama

The Ledge

Trailer

Mladý zástupce ředitele hotelu Gavin (Charlie Hunnam) stojí na římse výškové budovy a chce skoncovat se svým životem. V tom se objeví detektiv Hollis (Terrence Howard) a snaží se ho zachránit. Zjistí, že to myslí opravdu vážně a že chce v poledne skočit. Jenže také detektivovi se nedávno zhroutil život, a tak se možná role obrátí a život se pokusí zachránit detektivovi právě Gavin. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Prvně bych řekl, že jsem čekal naprosto něco jiného. Čekal jsem další thriller ala Phone Booth, což tenhle film není. The Ledge je hlavně romantické (a trošku i psychologické) drama s hodně ponurou atmosférou, aneb co dokáže náboženský fanatismus. Místy to bylo hodně napínavé, někdy zase trošičku zdlouhavé a občas zase příjemně a neprvoplánově erotické. Herecké výkony byly na standartní úrovni, zejména mě potěšila přítomnost Liv Tyler. I když se nejedná o nějak přelomový film, doporučuju. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Nie je to zlý film, je len zle naservírovaný. Má svojskú myšlienku a veľa pekných momentov, jednotlivé sekvencie sú však len prosto pasované na pointu a filozofické-transcendentálne rečičky, ktoré spolu ľudia v tomto filme vedú vyznievajú silene. O samotnom závere ani nehovoriac...Režisérovi sa i napriek viacerým výtkam podarilo udržať divácku pozornosť až dokonca, aj keď práve vo finále prevláda skôr sklamanie. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

1) Když už jdete k lékaři, zajděte si pro výsledky, 2) Nikdy nelezte za ženou psychicky narušeného fanatika. ~ Příliš mnoho keců o náboženské víře, příliš velká koncentrace zpracovaných mozečků, příliš moc jasné, o co jde, ačkoliv mě vyústění překvapilo. Tím to ale také mělo skončit, pokračování už bylo zbytečné a navíc. Kdo ví, jestli se tohle k nám vůbec dostane na DVD. Prostředek sestříhat a překopat konec. Vlastně kdyby to byl jiný film, mohlo to být podstatně lepší. ~ Normálně za **, za množství vážně míněných náboženských plků ale ne. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

I wish you would step back from that ledge, my friend..... Mám slabost pro podobné filmy. Proč ? Protože na dilema (nejen ta morální) narážíme v každodenním životě všichni. A kde je dilema, tam je rozhodnutí, které se ''musí'' udělat. A právě rozhodnutí, která někdy i podvědomě děláme, nás činí tím, čím sme - tvoří naší osobnost... Už samotné přemýšlení o takové věci není jednoduché a co teprv, kdybychom stáli na římse, že :)). Co se mě týče, jedná se o chytře natočenou slaďárnu, schovávající se za thriller s těžko postřehnutelnou stopáží - 90%. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Hlavne vďaka záveru - maximálne patetická dráma od ktorej som si sľuboval príliš veľa. Napriek tomu, že je tento žáner jeden z mojich obľúbených, priebeh tohto filmu mi prišiel idiotský rovnako, ako konanie hlavnej postavy. Nie, že by sa niečo také nemohlo naozaj stať. Ale človek, ktorý je počas celého snímku vykresľovaný ako vysoko inteligentný, racionálne, reálne mysliaci človek by sa asi len ťažko horko nechal zmanipulovať natoľko, že by nepodnikol žiadne kroky na happy-end. Alebo máme uveriť tomu, že ho od prvého momentu, zjavne psychicky narušený, vierou posadnutý sused "ukecal" na ....... ? Mám snáď na čele napísané "prispatý"? Zo slušného rozbehu tak ostávajú oči pre plač. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (3)

  • Číslo 212 na dveřích apartmánu je odkaz na den narození Charlese Darwina (12. února), který byl pra-pradědečkem scénáristy a režiséra Matthewa Chapmana. (vojacekr)
  • Natáčelo se ve městě Baton Roug (Louisiana, USA). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2011 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama