Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carson Wheetly je milionářský synek, jehož životní idylka skončí v okamžiku, kdy se dozví, že jeho otec zemřel při automobilových závodech. Při čtení závěti navíc vyjde najevo, že většina peněz zůstane zablokována a on je dostane ve chvíli, kdy se ožení, nebo když se vrátí na školu. Přesvědčí proto svou přítelkyni Rachel, aby si ho vzala. Nedlouho poté dorazí policie a Carsona zatkne za údajné znásilnění dívky, která se účastnila jeho večírku. Za pomoci právníka se podaří s dívkou sjednat dohodu. Ona za 5 milionů dolarů stáhne obvinění. Jak se brzy ukáže, celá kauza byla předem domluvenou a precizně promyšlenou akcí, a to nejen ze strany údajně znásilněné dívky a její kamarádky... (TV Nova)

(více)

Recenze (49)

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako v předchozích dílech je jasné, že není vše, jak se zdá, takže si jen zbývá odškrtávat, kdo koho podrazil a s kým byl spolčen, a velmi brzy nám začne vycházet tajenka, tedy, kdo za vším skutečně stojí. Do toho hodíme pár playmates, takže to celé nakonec vypadá jako laciný erotický film - ale jen vypadá. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Začátek v podobě megalomanské pařby amerických zbohatlíků skoro způsobil, že bych u filmu nevydržel ale nakonec sem rozhodl vydržet a film se nakonec docela rozjel v celkem slušnou kriminálku, která byla ovšem ve výsledku tak neskutečně přeplácaná a trochu nelogicky přezamotaná, že výsledný dojem byl z mého pohledu trochu rozporuplný. ()

Reklama

bassator 

všechny recenze uživatele

Pokud znáte všechny tři díly nebezpečných her tak zde nic nového neoběvíte. Každých pět minut zvrat, každý z každým proti každému a vše to schrábne ten největší trouba. Není zde špetka originality, vše je tisíckrát zkopírované, ale čemu to vadí. Mě určitě né, mě tato série prostě baví... - 25. 7. 2012 - 60% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Prvoplánovité až hrůza. Viděl jsem dvojku a měl jsem až dodnes dojem, že jsem viděl i trojku. Nejde vůbec o to, že tvůrci se zatvrzele odmítají vydat do hlubších vod a z námětu vypreparovat jen část. A je škoda, že si se scénářem nedali trochu víc práce, takhle je odfláklý až běda. Je to jedno velké západokulturní klišé, na začátku tohohle filmu máte pocit, že Amerika je báječná země, kde všichni vesele paří na párty pořadaných dětmi zbohatlíků za zády svých nenáviděných rodičů (kolikrát jsme tohle jenom viděli..). O tohle všechno ale ve Wild things už dávno nejde - jenom jednička byla přehlídkou pro pár hvězd a inovativním příběhem, ostatní díly se jen předhánějí, který nabídne víc erotiky, hezčí dívky a originálnější vysvětlení se závěrečnými titulky. Taky jste měli tentokrát ten pocit, že nás mají tvůrci za úplné blbce, protože nebylo co vysvětlovat? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To samé v bleděmodrém jako trojka. Kvalita nejen děje (protože ten jede pořád přes kopírák), ale i samotného zpracování už prostě tolik netáhne, jako tomu bylo hlavně prvním díle této série – potažmo ještě u dvojky. Opět se tu před kamerou předvádí několik sličných děvčat – které by vskutku stály za hřích, jenže tím pozitiva vlastně končí. Nějakým výrazným směrem se tato série a v tomto případě čtyřka neposunula, takže jsem se vlastně během sledování dost nudil. V tom případě to prostě nevidím ani na ten průměr… ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Florida, a to konkrétně ve městech Miami, Los Angeles a Fort Lauderdale. (GASTON73)

Reklama

Reklama