Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Cassidy je nekompromisním obhájcem zákona. Jeho boj za spravedlnost se však mění v pomstu ve chvíli, kdy mu srbský mafián a jeho kumpáni vyvraždí rodinu... Když mu srbský gangster nechá zavraždit manželku a dceru, drsný polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) sleduje jeho stopu do Bangkoku. Na dohled hlavní základny mezinárodní mafie spojí síly s hbitým místním detektivem Tonym (Tony Jaa). Rozhodnou se překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí.

Polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) zjišťuje, že do města má dorazit zločinec Viktor Dragovič. Šéf srbské mafie tentokrát osobně dohlíží na pašování s lidmi. Během policejního zásahu dojde ke krvavé přestřelce a Nick v sebeobraně zastřelí Dragovičova syna. Mafián se chce pomstít, a tak nechá zavraždit Nickovu manželku a dceru. Nick přežije a na vlastní pěst pronásleduje Dragoviče do Bangkoku. V kambodžské metropoli narazí na hbitého policejního detektiva Tonyho (Tony Jaa), kterému překupníci s lidmi zrovna zabili parťáka. Po počátečním nedorozumění a neshodách Nick a Tony spojí síly. Rozhodnou se zaútočit na hlavní základnu nebezpečné mezinárodní mafie, potrestat smrt blízkých, překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Škoda totálně lobotomických dialogů a naprosto šílené režie a kamery. Obsazení parádní Tony Jaa, Dolph Lundgren, Peter Weller, Michael Jai White, Ron Perlman, to z béčkového pohledu může být lepší jenom o málo. Souboje solidní, akce taky, ale nasmínaná tak šíleně, tohle by bylo out i před 30 lety. Ale námět docela oldschoolový. Škoda, že to dělal nějaký thajský naprostý neumětel. Tohle by s takhle rozdanými kartami dokázal takový Isaac FLorentine věřím natočit parádně. 4/10 ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Musím chválit, jelikož jsem čekal totál marnou bejkárnu s dnes již unaveně hrajícím Lundgrenem, ale dočkal jsem se svižné akční podívané, která mě bavila. Dokonce i námět (obchod s lidmi) nebyl špatně znázorněn. Dolph a Tony si to prostě dávali a bylo fajn jim fandit před ksichťáckým Ronem Perlmanem. 70% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Obrovitý Dolph Lundgren stále nevyhodil agenta? Přitom jsme na tohohle starého vlka s obličejem jako nahrubo otesaným balvanem mohli vzpomínat v úplně jiném světle. Tentokrát je mu hlavním soupeřem Ron Perlman a jeho tragičtí čtyři synové, kteří s různými „úspěchy a přístupy“ obchodují s bílým masem. A Dolph jim krapet zkříží cesty, což odnese jeho hezká manželka a ještě hezčí dcera. Zbytek, který jsme viděli asi třiaosmdesátkrát někde jinde, diváka těžko překvapí. A ještě k tomu musíme nějak vecpat Tonyho Jaa, který se vedle starých páprdů musí držet trochu zpátky. Akce není zlá, ale střihač zřejmě v životě viděl možná tak čtyři akční filmy. Na druhou stranu podobná béčka občas stojí za zhlédnutí. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jako relikt osmdesátek či devadesátek je Skin Trade docela přesvědčivý. A Dolfiho mám rád téměř homosexuálně a z jeho návratu v hlavní roli oldschoolového akčňáku mám přímo dětskou radost. No ale táhne mu už na šede, takže se moc nehoní a nechá se dablovat co to jde, to je jasný. A navíc jeden šikovný thajský nožičkář s kouzelným přízvukem maká za dva. Takže z tohohle hlediska to celkem jde. ALE: zhruba půlku času mi tenhle film rozežíral mozek jako kyselina, asi zrovna dneska nemám ten správný nadhled. Zase ta srbská mafie a zase ten obchod s bílým (vlastně žlutým) masem a zase ty ubohé nevinné panny nucené k prostituci a zase ty haldy pathosu... zkrátka zase ti američtí scénáristi v akci. Sem tam to má celkem říz, třeba když ze sebe Dolph na JIPce strhá kabely a hadičky, nadopuje se bobulema, popadne kvéry a vystřílí hospodu, nebo nějaký ty bojový souboje, to je přesně ono, tak bych si to představoval. Jenže takových momentů je ve filmu málo. Nic naplat, Sly je ve čtvrtém Rambovi i v Expendables nesrovnatelně lepší. A já doufám, že Dolph dostane rozum a nebude se někdy v šedesáti pouštět do naznačované dvojky, to ať probůh radši přenechá dédymu Neesonovi. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Krvavý prachy nesmrděj, ale poškozený zboží je nanic." Mně teda thajský holky nic moc neříkají a to ani zdravý ani poškozený. Ale na slušný akční béčko slyším. Vzhledem k obsazení Krvavej Bangkok vypadal, že tady by se mohla mlátit extraliga, ale nakonec to taková sláva nebyla. A když se k tomu přidal příběh originální jak kapr na vánoce, tak jsem se alespoň bavil tím, jak Tony dokáže ze země skopnout týpka z vagónu nebo tím, jak se Nickovi léčí střelná zranění v rámci sekund. Prostě typický béčko, k jehož "napětí" přispívá to, že i retardovanýmu divákovi je naprosto jasný, co se stane za pár minut. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (10)

  • Alternatívnym názvom snímky bol názov Battle Heat. (MikaelSVK)
  • Dolpha Lundgrena inšpiroval k napísaniu scenára novinový článok o obchode s ľuďmi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama