Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Cassidy je nekompromisním obhájcem zákona. Jeho boj za spravedlnost se však mění v pomstu ve chvíli, kdy mu srbský mafián a jeho kumpáni vyvraždí rodinu... Když mu srbský gangster nechá zavraždit manželku a dceru, drsný polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) sleduje jeho stopu do Bangkoku. Na dohled hlavní základny mezinárodní mafie spojí síly s hbitým místním detektivem Tonym (Tony Jaa). Rozhodnou se překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí.

Polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) zjišťuje, že do města má dorazit zločinec Viktor Dragovič. Šéf srbské mafie tentokrát osobně dohlíží na pašování s lidmi. Během policejního zásahu dojde ke krvavé přestřelce a Nick v sebeobraně zastřelí Dragovičova syna. Mafián se chce pomstít, a tak nechá zavraždit Nickovu manželku a dceru. Nick přežije a na vlastní pěst pronásleduje Dragoviče do Bangkoku. V kambodžské metropoli narazí na hbitého policejního detektiva Tonyho (Tony Jaa), kterému překupníci s lidmi zrovna zabili parťáka. Po počátečním nedorozumění a neshodách Nick a Tony spojí síly. Rozhodnou se zaútočit na hlavní základnu nebezpečné mezinárodní mafie, potrestat smrt blízkých, překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí. (TV Prima)

(více)

Diskuze

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Lacike

Pocuj Lacike. Keby si sa nahodou nudil a bol taky laskyplny, hod to prosim ta na uloz.to ...budes mat u mna velke vyznamne plus :)

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Som zvedavy na nazory 3 ludi: Mikovho - u teba neviem, ci ti sadne azijsky styl bitiek, ale su dost drsne, tak snad ano

Waca - pokial tento film zjebe pod zem, tak definitivne nie je fanusikom akcneho zanru a moze do konca zivota sledovat variacie Tvajlajtu

sniper: pokial bude picovat, ze Tony hral druhe husle v americkej produkcii a podobne nezmysli, tak nech sa definitivne vysrie na americku produkciu.

Ostatni fanusikovia akcnych fimov budu urcite nadseni. O tom vôbec nepochybujem :)

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE, Ouwen

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

Lacike

Jo to jsem taky nechápal , že je dolph v takový neuvěřitelný formě, když fakt v pohodě sekundoval rychlýmu mladýmu Tonymu!! To máš pravdu, souboje parádní ... Ale ten s Whitem je "dokonalost" ....

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Prave som si pozrel 2 fighty medzi Dolphom a Tonym a je to megapecka. Vymazlena choreografia, spravne zvolene uhly kamery a prehladny strih. Proste vau. To co som cakal od Expendables 2 a 3 a nedostal som to, konecne dostanem v tomto filme. Suboje akcnych borcov, ktore som vzdy chcel vidiet a nie len slovne postuchovanie ako v Expendables. Pritom Dolph je stale v kurevskej forme a to ze nemal v Exp 2 a 3 ziadne bitky je len hanbou pre tuto seriu. Stale na to ma a Tonymu je dôstojnym superom. Tonymu tiez prospelo, ze nehra neznicitelneho terminatora ako v jeho predoslych filmoch, ale konecne ma supera, ktory mu da zabrat. Proste vau a ak budu aj ostatne bitka takto vymazlene, tak tu mame akcne videobecko roka.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE, Flipnic

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

řešíte píčoviny! 
podejte si ruce a rozdělte cesty. já to už udělal s Yoshim, Martinem aj Wacem a občas si rejpnu, jinak nic. a je to mnohem lepší nic neřešit. ale cením Stuntmana, jak si drží chladnou hlavu :)

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Flipnic

moc to prezivas :) klud. toto je diskusia...chcel som sa o tom s tebou pobavit a ako vidis napisal som ti, ze komentar som cital. A ja viem, ze sa bavis tym ako si nad vecou a aky mas pocit dominancie... ale vies...tvoj problem je, ze si az moc uzivas tento online zivot :) v realnom svete by si horko zaplakal...

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Ty diazepame :-DDD Támhle vpravo jsou hvězdičky ohledně hodnocení a támhle je můj komentář. Diazepam je fajn, ale Tys ho vyžral za život asi tak moc, že Ti vymazal podstatnou část IQ a paměti .... Já jsem v pohodě ...Musíš umět fetovat vole, aby ses pak neptal jako totální dement na základní věci, který na CSFD jsou ... :-DDD A už s váma končím, jste póvl se kterým je pod moji úroveň se vlastně zahazovat ....

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

ywo666

Prosím Tě, co je to: "vzor dospelého správania" ?? Aspoň nejsem pokrtec a chovám se po svým, ale něco už mám na rozdíl od tohoto Yaoshi nevyzrálýho usmrkance za sebou ... proto si můžu dovolit chovat, jak je mi libo ... Tyhle paviány by do diskuzí vůbec pouštět neměli a byl byklid. ALE ... zkusím si promluvit s Bártem na velmi vážný téma, aby Yoshimu aspoň utnuli diskuze, ne - li ho vyhodili. Jedno jeho slovní napadení na moji osobu a věřím, že mu vyhazov zařídím. Já jsem z CSFD nevyrazitelnej .... ;))

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

ale ved hej... nevravim nic. Na tento film sa faktuprimne tesim. Respektive som zvedavy lebo to neposobi ako obycajne tuctove lacne becko direct to TV ala Absolution. Fakt som zvedavy a dokazem odpustit vela. Aj ked ja sa tesim najviac na Perlmana :)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Ty mas fetis na realisticke bitky. V tom pripade asi Skin Trade nebude pre teba.

Ked sa odprostis od realizmu, tak to ako ich zmlati s tym opaskom je pôsobive.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

AdfMIGA

AdfMIGA (hodnocení, recenze)

Hmm po 20 letech Film s Dolphem na kterej mam po traileru chut kouknout. Nevypada to veru zle.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Flipnic

děcko ? no dovol je mi dvacet čtyři a kolik tobě fešáku ? s medvědem sem teďkom nemluvil, takže nevim jak se má snad dobře a na co ho mám mít ? a proč mně teda chceš vyhodit a zníčit ? už sem to zapomněl........jo a píše se osle, osle :) 

na příspěvěk reagoval Flipnic

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

skipercak

torrenty samozřejmě, tento soubor co zatím vím:

 

Skin Trade (2014) 720p WEB-DL 750MB - MkvCage

 

A teď se třeba poserte a stahujte ... takhle se to dělá ... :-D

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Yoshi ty jsi zkurvený zparchantělý děcko a ty jdi pičo doprdele, ty se zničíš v životě sám. Nemít Horribla, jseš dávno out. A nemluv na mě - nepiš, nebo ti ten vyhazov zařídím ještě i když tyhle věci jsou pod mojí úroveň na CSFD by bylo bez tebe MNOHEM LÍP !!!! Nikdo Tě nemá rád, vosle ...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Reklama

Reklama