Reklama

Reklama

Tento pořad pochází ze stránek Funny or Die. Moderuje ho Zach Galifianakis. Vystupuje zde mnoho známých osobností, které jsou pozvány mezi dva květináče s kapradinami. Zde je s nimi veden rozhovor a jsou jim pokládány nejen typické interview otázky, ale také zcela bizarní a nevhodné (např. sexistické) otázky a připomínky. (Laky.)

(více)

Recenze (95)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Geniálna záležitosť- show beží na internete, takže si Zach môže dovoliť prakticky všetko a aj toho využíva. Nie je ako ostatní Talk Show moderátori (slušní, milí, vždy pripravení ponúknuť hosťovi milión komplimentov v drahom štúdiu), práve naopak; hosťa posadí na obyčajnú stoličku medzi papradím, celý čas sa mračí, mrmle si popod nos a snaží sa hosťa uraziť (alebo priviesť do úzkych) najviac, ako sa to len dá. Nie vždy sa mu to ale podarí. Najlepší diel z videných bol zatiaľ so Steveom Carellom. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Co říct k Zachovi?bavič je to kvalitní a svým smyslem pro obscénní humor s úchylnýma a uštěpačnýma poznámkama na adresu hostů vytvořil originální talkshow. Míra vtipnosti se liší host od hosta, často balancuje na hranici a právě tam někdy vznikají nejlepší (drsnější) fóry. Jindy naopak sklouzne k trapnosti, ale tomu se vyvarovat nedá.Jen doufám, že si někdo nemyslí, že to není předem připravené... Nejzajímavější díly, které bych doporučil: s Jennifer (Galifianakisberg, Speed Stick:)) s Charlize (Sharlize Derón, NFS:Shift) s Natalií (i do a lot of work with IMDB) ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Zach mě baví a stejně jako většina z nás jsem ho i já objevil v Pařbě ve Vegas, kde jsme se všichni přesvědčili, že smyslu pro humor a ujetosti v sobě má na rozdávání. Svým způsobem trošku nevšední talk-show bez všech těch pitomin okolo (obecenstvo, drahej mahagonovej stůl, pozadí s mrakodrapy, atd), což ale vůbec nevadí. Naopak - uvědomíte si a zamyslíte se nad tím, kolikrát jste se v jiných talk-show smáli jen proto, že se smálo publikum a ne, protože to bylo vtipné. Tady vás nic neruší a můžete si dosytosti užít tu chvilku, kdy se smějete vy a jen vy. Žádné rušivé elementy. Hlavní je zde Zach a jeho hosti. Rozhodně doporučuji se stavit na "videacesky" a zkouknout tam pár dílů. Tenhle typ humoru mám rád. ()

thorewi 

všechny recenze uživatele

Velmi specifický typ humoru, který na každému sedne. Bohužel nesedl ani mně. Zach není dle mého názoru žádný komik a Between Two Ferns není žádná improvizovaná komediální talk-show, ba právě naopak - je to prostě jen talk-show, kde je vše připravené jako ve scénáři a vy ze sebe děláte jen blbce (proto tam taky chodí samí herci, jak jinak). Ale občas se člověk zasměje a znám spoustu lidí, kterým se to líbí. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

(Rozhovor Galifianakisa s Willisom) "Takže.. Kolik máš dětí?" - "Tři" - "Jaké máš nejradši? Ashtona?" __ (Rozhovor Galifianakisa s Natalie Portman) "Ty sis vyholila hlavu pro V jako Vendeteta." "Vyholila sis taky V jako Vagína"? __ Treba dodať niečo viac? Šialený blbec medzi kapradinami.. šou vytvorená len pre jediný účel - rozosmiať vás. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě se Seanem Pennem tvrdí Zachovo "dvojče" Seth, že má mopslíka, který by mohl hrát ve filmu. Ve filmu Na doraz (2010) cestuje Galifianakisova postava s mopslíkem. (Brousitch)

Související novinky

Po Obamovi za tajnými agenty

Po Obamovi za tajnými agenty

17.03.2014

Zach Galifianakis se proslavil rolí podivína Alana v Pařbě ve Vegas, v posledních dnech jej ale internetový lid vídá spíš jako moderátora komediální show Mezi dvěma kapradinami, ve které se nečekaně… (více)

Reklama

Reklama