Reklama

Reklama

Tento pořad pochází ze stránek Funny or Die. Moderuje ho Zach Galifianakis. Vystupuje zde mnoho známých osobností, které jsou pozvány mezi dva květináče s kapradinami. Zde je s nimi veden rozhovor a jsou jim pokládány nejen typické interview otázky, ale také zcela bizarní a nevhodné (např. sexistické) otázky a připomínky. (Laky.)

(více)

Recenze (95)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

(Rozhovor Galifianakisa s Willisom) "Takže.. Kolik máš dětí?" - "Tři" - "Jaké máš nejradši? Ashtona?" __ (Rozhovor Galifianakisa s Natalie Portman) "Ty sis vyholila hlavu pro V jako Vendeteta." "Vyholila sis taky V jako Vagína"? __ Treba dodať niečo viac? Šialený blbec medzi kapradinami.. šou vytvorená len pre jediný účel - rozosmiať vás. ()

LBsmoke 

všechny recenze uživatele

tak už sem viděl kompletně všechny videa na netu.. a masakr ten Charlize Theron si poušítm furt dokola to(ona) mě nadchlo.. někdy je to bohužel slabší jako s Pennem jeho "teplý bratr"-zbytečnost nebo kýchání na Hamma.. nejkontroverznější z dílů je asi s Natálkou..(neuvěřitelně vtipný avšak zle drzý) ...... miluju jak on to tak krutě, sprostě, ale nevině jak malé rozzlobené dítě rozsekne.. :-D "I´ve got bigger dick than that" .. "I hope your dog dies.." ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

"Tvoje příjmení mělo více písmen, ty jsi ale ta zbývající snědl." - Steve Carrell. Vynikající zábavná "talk-show", ve které Zach Galifianakis dovádí k šílenství několk známých osobností. Zachův styl humoru, který mnohdy balancuje na hraně trapnosti, nemusí sednout každému. Pokud si ale navyknete na pravidla hry, tak si tyto nahláškované 3minutovky skvěle užijete. "Zalej si ty posraný kapradiny!" - Bradley Cooper ()

Katie88 

všechny recenze uživatele

Hrozně dlouho mi trvalo, než jsem tomuto přišla aspoň trochu na chuť. Zack je takový hovado, že pak už člověku nezbude nic jinýho, než se smát a vlastně celý je to postaveno na tom. Časem jsem ocenila pár dílů, konkrétně první vystoupení s Bradley Cooperem (chudák ten byl tak roztomile zmatenej, až mi ho přišlo líto), Ben Stillerem a Steve Carellem. S Obamou se Zack (z logických důvodů) držel docela zpátky :D ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Zach Galifianakis je strašné hovado a jeho drsný a nekorektný štýl humoru určite nesadne každému. Mne však sadol dokonale a aj keď nie všetky hlody sú vtipné a pár ich sklzne do trápnosti, väčšina ma spoľahlivo odrovnala. Oceňujem Zacha že mal na niečo podobné gule, ale aj všetky celebrity ktoré sa na niečo podobné dali nahovoriť... 90% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě se Seanem Pennem tvrdí Zachovo "dvojče" Seth, že má mopslíka, který by mohl hrát ve filmu. Ve filmu Na doraz (2010) cestuje Galifianakisova postava s mopslíkem. (Brousitch)

Související novinky

Po Obamovi za tajnými agenty

Po Obamovi za tajnými agenty

17.03.2014

Zach Galifianakis se proslavil rolí podivína Alana v Pařbě ve Vegas, v posledních dnech jej ale internetový lid vídá spíš jako moderátora komediální show Mezi dvěma kapradinami, ve které se nečekaně… (více)

Reklama

Reklama