Reklama

Reklama

Ned si žil spokojeným životem na bio farmě po boku své hippie přítelkyně, dokud jej však jeden nerozvážný incident s marihuanou na farmářském trhu nedostal za mříže. Po návratu z vězení se nastěhuje ke svým sestrám... V žádné rodině nesmí chybět – černá ovce, která je vždy o pár kroků pozadu. Zvláště pak, má-li si dát do pořádku život. Pro sestry Liz, Mirandu a Natalii je to jejich věčně pozitivní bratr Ned, bývalý majitel organické farmy, jehož neskonalá ochota spoléhat se na poctivost lidstva způsobuje jeho osobě nemalé problémy. Normálně by byl naprosto nepoužitelný, ale jednou je to jejich bratr, takže když ho opustí přítelkyně a vyhodí ho z farmy, jsou to opět sestry, kdo zavelí k záchraně. Každá ho u sebe nechá nějakou dobu bydlet, ovšem bratrova neotřesitelná víra v naprostou upřímnost jim obrátí životy vzhůru nohama. Avšak i díky tomu si všichni v rodině nakonec uvědomí, že jeho víra v lidi kolem sebe není zas až tak hloupá. (HBO Europe)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (194)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem komedii o kretenovi, co zacne prudit pribuzny a tu jsem sice dostal, ale ne nejakou vymastenou komedii, jak by se mohlo zdat, ale spis prijemne civilni tragikomedii. Rudd si tady strihnul pravdepodobne jednu ze svejch nejsympatictejsich postav a jako optimistickej, vsem duverujici, lehce naivni dobrak je naprosto perfektni. Ostatni ho sice vidi jako retardovanyho hipika a kolikrat k tomu fakt nema daleko, ale to je detail. Jinak pribeh pohodove odsejpa, reziser nijak zvlast netlaci na pilu a vyvarovava se vylozene trapnejch forku a pritom je furt cemu se smat. Trojka sester Ruddovi dobre sekunduje a vsechny jsou sympaticky, takze ja si vlastne nemam na nic moc co stezovat, ale objektivne to na vic nez hodne slusny 3* nebude. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Evgenia Peretz, David Schisgall | Hudba: ? | Produkcia: Anthony Bregman, Peter Saraf, Marc Turtletaub | Distribúcia: The Weinstein Company (US), Entertainment Film Distributors (UK), 20th Century Fox (Worldwide) | Štúdio: Dune Entertainment, Big Beach Films, Likely Story, The Weinstein Company | Rozpočet: 10 miliónov $ | Tržby: - $ || ()

Reklama

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Vtipné a jednoduše krásné. Ned (Paul Rudd) tu ztvárňuje naprosto nevinný přístup k životu, který je tak krásný, jak si ho uděláme - bohužel nám v tom občas "překáží" zákon a nevyřčená pravidla :-). Film, který určitě stojí za podívání. Není nijak hlubokomyslný ale o to více plný jednoduché krásy a pochopení....je to film o vztazích a lidské spokojenosti s prostým, jednoduchým životem, kde vám stačí láska a pochopení rodiny a váš věrný pes :-) + nějaká ta pěkná slečna ;) Zaujaly mě (a to jsem byl překvapený) i dialogy, které díky kvalitnímu ženskému obsazení měly tu pravou hašteřivou šťávu s obsahem životní reálnosti....žádné tlachy bez emocí a o ničem. ()

rastlinka 

všechny recenze uživatele

Spolu s 50/50 mi tento filmík prišiel ako také svetielko medzi ostatnými komédiami:) Po jeho dopozeraní som mala veľmi dobré pocity a preto mi to nedá a dávam plné hodnotenie. Minimálne za humor, ktorý je inteligentný a netlačí na pílu, čo mi fakt veľmi sedí a nekrútim hlavou nad nezmyslami. Nenudila som sa ani minútu, nenašla som v ňom vyslovene slabé momenty a najmä je to film, ktorý pobaví, zahreje pri srdci a aj nás donúti čo-to popremýšľať o živote a o tom, akým smerom sa ľudstvo uberá. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Moc chci nepotřebovat peníze, být energeticky i potravinově soběstačný a říkat lidem pravdu do očí. Asi bych pak žil na samotě daleko od civilizace s nějakou přítulnou ovečkou, ale když to vyšlo Nedovi, tak proč by to nemohlo vyjít mně? Asi proto, že nežiju ve filmu, ale uprostřed chvalozpěvu na prachy. Ono je to vlastně jedno, protože tahle pohodovka mě hodně bavila a tak ve své přirozené naivitě mohu doufat, že spustí alespoň vlnku upřímnosti, která zlepší život na tomto světě. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Rashida Jones a Paul Rudd si spolu ve filmu Kámoš k pohledání (2009) zahráli pár. Zde Rashida Jones hraje přítelkyni Nedovy (Paul Rudd) sestry. (žvanimírek)

Reklama

Reklama