foto

Bob Stephenson

  • nar. 18.5.1967 (51 let)
    Oxnard, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Futile and Stupid Gesture
Making Babies
2017 El Camino Christmas
Lady Bird
Souboj pohlaví
We Love You, Sally Carmichael!
2016 Nerdland
Proč právě on?
2013 Full Circle
Sprosťárny
2012 Hledám přítele pro konec světa
2011 Beznadějný trouba
Division III: Football's Finest
Fracek
Moje krásná učitelka
2009 Leváci
Logorama
Stolen
2007 88 minut
Day 73 with Sarah
Transformers
Zodiac
2006 Prodám šéfa zn. spěchá
Zbožňuju prachy!
Škola svádění
2005 Cucák
The Big Empty
2004 Překročit všechna pravidla
2003 Charlieho andílci: Na plný pecky
2002 Adaptace
2000 Charlieho andílci
1999 Architecture of Reassurance
Klub rváčů
Sleeping Beauties
1997 Con Air
Hra
1995 Sedm

TV seriály

2018 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Disociace nájemníků (S11E19)
2017 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
A Many Splendored Thing (S14E16)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
2016 11.22.63 (TV seriál)
Other Voices, Other Rooms (E03)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Máma (TV seriál)
Fireballs and Bullet Holes (S01E15)
Vegas (TV seriál)
Paiutes (E11)
2011 Poslední chlap (TV seriál)
Home Security (S01E07)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2006 Jericho (TV seriál)
The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední věci (S06E24)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Tom Dooley (S05E18)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Two of a Kind (TV seriál)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace