foto

James Biberi

  • nar. 1965
    Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Man from Beirut
2018 Debbie a její parťačky
2017 Redliners
2014 Amsterdam Express
The Girl on the Train
2013 Pomsta mrtvého muže
2012 Dirty Old Town
2011 Beznadějný trouba
Drive
2010 Kouč
2009 Dar
2008 Fixing Rhonda
Určitě, možná
2007 Holky fotbal nehrajou
Mé druhé já
Purpurové květy
2006 Dokažte mi vinu
Skandál
2005 Producenti
2004 Lovci pokladů
2003 Recept na pohromu (TV film)
2002 Přeber si to znovu
2000 Spěchej dál
1998 Buddy Faro (TV film)
1997 Mrtvý muž
1995 Clouds of Magellan
Gratuitous Sex
1993 Mezi přáteli

TV seriály

2020 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Skrytý všem na očích (S10E18)
2018 Daredevil (TV seriál)
Zaskočení (S03E04)
2013 Policajt z New Yorku (TV seriál)
2011 Mildred Pierceová (TV seriál)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Officer Down (S01E04)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ruka ruku myje (S09E03)
Právo a pořádek (TV seriál)
Rubber Room (S20E23)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rodinné hodnoty (S08E09)
Právo a pořádek (TV seriál)
Boy Gone Astray (S20E07)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nájemný vrah (S07E12)
Právo a pořádek (TV seriál)
Illegal (S18E08)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Bílý muž (S05E14)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Balls (S02E03)
Harmony (S02E02)
Voicemail (S02E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Árijské bratrstvo (S07E06)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Darwinian (S14E11)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Matka (S05E03)
Sex ve městě (TV seriál)
Akcie (S06E01)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Juvenile (S04E09)
Chameleon (S04E01)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
White Lie (S11E18)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Domácí vězení (S02E11)
Třetí hlídka (TV seriál)
Nature or Nurture? (S01E16)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Mama Mia (S06E18)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Terminal (S07E23)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

1991 Thank You and Good Night

Režijní filmografie

Filmy

2008 Fixing Rhonda

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Mrtvý muž

Producentská filmografie

Filmy

1997 Mrtvý muž

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky