Reklama

Reklama

FRACEK vypráví příběh třináctileté Luli McMullen (Chloë Grace Moretz – KICK-ASS), která utíká ze zapadlého farmářského městečka v Nebrasce, aby za sebou nechala domov plný smutku a problémů a vydala se do třpytivého Las Vegas vstříc svým bláznivým a často naivním snům. Během svého strastiplného putování potkává řadu podivínů, odpadlíků i outsiderů a brzy ji společná cesta svede dohromady s dvojicí protikladných tuláků: Eddiem (Eddie Redmayne – TEORIE VŠEHO), kulhajícím kovbojem s dětskou tváří a ostrým jazykem, a půvabnou podvodnicí jménem Glenda (Blake Lively – TV seriál "Super drbna"). Díky nim Luli pozná mnohem víc, než čekala. Setká se se zármutkem i nebezpečím, stejně jako se zázrakem, něhou a těžce vybojovaným vědomím, že vše ještě není ztraceno. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Mladou dívku Luli opustí rodiče a tak se i ona vydává na vlastní cestu, zde potkává mladou kriminálnici Glendu a vyšinutého mrzáka Eddiho. Jeden z těch zapadlejších indie filmů, který by asi nebyl až tak mým oblíbeným, kdybych se u něj tenkrát tolik nenasmála. Dostala jsem se k němu skrz Chloë Grace Moretz, kterou jsem měla vždycky dost ráda. A když jsem pak zjistila, že hraje po boku ještě Blake Lively, nedovedla jsem si lepší kombinaci pro Luli a Glendu představit. Film je místama výstřední, občas zábavný a ani ne moc nápaditý, ale to zase vůbec nevadí. - "Smart and pretty, that right there is a deadly combination." ()

danca044 

všechny recenze uživatele

Díky Choler Moretz jsem si tento film neskutečně užila. Musím uznat, že tato mladá herečku má před sebou budoucnost a ještě nám hodně ukáže. Od filmu jsem moc nečekala, ale mile mě překvapil. Eddieho Redmaynea bych na roli psychopata vůbec netipovala a Blake Lively byla také skvělá. Lepší herecké obsazení bych si nemohla přát. A strastiplný příběh mě chytil za srdce. ()

Reklama

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

You look just like your mother when I first met her - Blond and pretty - I will tell you something - Stay sweet - Las Vegas - Tvl, je příliš slabá na to, aby se ubránila, a je těsně u tý hranice, kdy o ni už mužou pedofilové jevit zájem - Gimp - Myslíš, že tam dojede? - Glenda - Tvl, to je tadle píča - Wily - Church is for brunettes - Well I want to live myself - Shirley Temple - Works like Mexican, but speaks American - You go to train them - Jediná možnost by byla, že mu tam nachcčije, pozná to, a pak mu dá přes držku. ale ne todle - Look did you ever stop to think that maybe you dont know everything? Now, did you ever stop to think that maybe someone twice your agemight maybe know a little bit more about getting out of a tight spot? - Yeah well I know enough to know that okie retard had ample enough time in that bathroom with little old me before your ass showed up - Everybody likes ice cream - No, they dont. I dont - Ergo, not everybody likes ice cream - As it therefore, hence - Smart and pretty, deadly combination - Some ppl find you somewhat kinf of attractive - In a furry little animal sort of way - For the future reference, pink is my worst favorite colour - Ona fakt mluví vzdělaně - Worst favorite - Worthy of note - Glendas a glifter - I need you to listen to me. If you ever think Im ever going to fall in love with a going-nowhere-fast shit-face cripple like you, thats never going to happen - Grimp mu byl asi málo - WTF - This fucking gunaint even loaded, you see? - No možná že trochu byla - Vem tu bouchačku a střel ho konečně do palice! - Jo, jo! jsi inteligentní mladá holka, tak nad čím váháš! - Ta holka má prostě smulu na chlapy - I ll give you a ride if that doesnt offend your sensibilities - Nechápu ten odpad, výborně zahraný, odsejpalo to, ani na chvíli jsem se nenudil ()

SheenaStaley 

všechny recenze uživatele

Ono žánre v popise v tomto prípade rozhodne nejsú zavádzajúce.... film celý čas pôsobí ako keby sa autor nevedel rozhodnúť čo presne chce aby z toho vyšlo. Aspoň ja som sa každú chvílu pozastavovala, že čo to vlastne pozerám. Začali sme road movie komediou a zrazu sme boli v akčnom filme, v Leonovi, v prípade, že by si Eddie nechal svoj prízvuk tak je to aj pomerne zaujímave aj keď velmi znepokojivé porno a končíme v nejakom zvláštnom pokuse o tarantinovku ale neprídeme ani o sladký happyend... Naozaj tu nechýba nič.... :D ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Když je život posraným navrch, člověk asi nemá moc možností jak ho změnit. Mladá Luli se rozhodla opustit své zcela troskoidní rodiče a dát si road movie.To se ovšem odehrává zcela ve scénáři jejího předchozího života, těžko překročit vlastní stín. Divný film plný divných lidí, jehož sledování vyžaduje tvrdou sebekázeň. Málem jsem nevydržel. Závěr nakonec film posunul o hvězdičku nahoru, ale jen tak tak....55% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Do role Glendin byla původně obsazena Kirsten Dunst, později však projekt opustila. (beyli)
  • Natáčelo se v amerických státech Nevada a Severní Karolina. (Cheeker)

Reklama

Reklama