Reklama

Reklama

Somrák s brokárnou

  • Kanada Hobo with a Shotgun (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ďalší projekt založený na Grindhouse traileri s rovnakým názvom. Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti, kde zákon so spravodlivosťou podliehajú zločinu a násiliu. Proti skorumpovanému policajnému štátu sa postaví jeden bezdomovec s brokovnicou, ktorý na ceste za spravodlivosťou postrieľa zopár skorumpovaných policajtov, pedofilného Santa Clausa a mnoho iných chrapúňov. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (288)

mcb 

všechny recenze uživatele

Amatérská řež, ve které se dá snad ocenit jen přemíra režisérových nápadů a jeho odhodlání je realizovat. Jinak si neumím vysvětlit, proč vlastně tahle s*ačka vznikla. Chvíli to vypadá, že to má nějaké ambice, ale nakonec se to zvrhne v obyčejnou přehlídku gore efektů, umělé krve a vyhřezlých střev, která začne nudit přibližně od desáté minuty. Jde vidět, že se scénářem si nikdo hlavu nelámal (aneb i dobré béčko musí být dobře napsané), chybí mu hlášky a nadhled, takže žádného druhého Rodrigueze nečekejte. Jalový Rutger Hauer už opravdu patří do starého železa a nepomůže mu se z něj vyhrabat ani tahle, v budoucnu možná kultovní role. Přesto hluboký úklon před Eisenerem, že tuhle zvrhlost dotlačil do regulérní distribuce. Bohužel to ale tomuhle podprůměrnému, byť silně nekorektnímu (školní autobus) počinu body navíc nepřidá. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Jason Eisener má pekne šialené nápady, ale má ich toľko, že to ako celok vôbec nefunguje a pôsobí to tak akoby Hobo strielal len slepými. Proste, nie je to bohviečo a žiaľ od polovičky som to pozeral už len zo zaujímavosti a celkom som sa aj nudil. A to už je čo povedať, pretože tento bezdomovec a další týpkovci do toho bušia naplno celých 86 minút. Snaha bola viditelná(tiež aj, že si to všetci užívali) no scenár je brakovejší viac než by mal byť a uletenosť, uletenejšia než by mala byť. Rutger Hauer má The Hitchera, Jason Eisener má Treevange a my... my máme Rodrigueza, ktorý to vie lepšie(po všetkých stránkach). PS: Hlášky na minime :/ ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Na TROMA STYLE príliš vyleštené , ku GRINDu by som to neprišívala ani omylom. White ( sako ,auto ) vs. Black ( houmlesák a kanál dekel , ako golier ). Je zrejmé , že Rutger svoju " tired " návratku zvládol na výbornú , ale ani tá poctivá červeň / trendový manuál / odpozeraný killing a tento x ani gore , to nad tú 3ku nedvihne. Popcorn na pomerne silnú tému. Čo sa týka úpravy grindu , Eisner si to musí odmakať( ihličnany nestačia ), prípadne zaklopať na dvere s menovkou R.R. Inak ale faynové . ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Chápu obě strany, ty kterým se to líbí i ty kteří to výslovně odsuzují. Je to dost rozporuplný film. Můj názor na tuhle "šílenost" je asi někde mezi. Určitě z toho nejsem nějak vyplesknutý, ale ani to úplně neodsuzuju, protože některý momenty se povedly. V celkovým pohledu je to docela sračka, ale najdou se tam místa, která stojí za to a dokážou velmi zaujmout. 55% ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, které jsme měli s přáteli vytypovaný pro půlnoční „hororovou“ projekci na MFF v Karlových Varech. Leč po lístcích se zaprášilo okamžitě a měli jsme smůlu. Od té doby zůstal Somrák s brokárnou v mé mysli, jako jeden ze zajímavých filmových typů. ____ Po shlédnutí musím prohlásit, že to žádný zázrak není. Zápletka samozřejmě nula, s tím se počítalo, ale akční scény též slabý, což je kompenzováno hektolitry krve. Svým zalíbením v krvi a brutalitě má film trochu tarantinovský rozměr. Ale chybí ty stylově vypiplané Tarantinovy dialogy a humor. Zároveň film ani zdánlivě nekoketuje s myšlenkou, že se odehrává v reálném světě. Spíš mi to připomíná atmosféru řady komikových béček, kdy se něčím výjimečný hrdina v pláštěnce postaví sám na odpor bezpráví. Suma sumárum není to nic moc, ale stále lepší než LOVEC TROLŮ. 40% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Auto, ve kterém jezdí Slick (Gregory Smith) a Ivan (Nick Bateman), je Bricklin SV-1, vyráběný v Kanadě v 70. letech. (Corpsegrinder)
  • Film byl natočen v kanadské provincii Nové Skotsko, kde žije velmi početná francouzská komunita. Ve scéně se školním autobusem je tak možné na zadním okně autobusu vidět nápis "sortie de secours", což je francouzský výraz pro únikový východ. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama