Reklama

Reklama

Somrák s brokárnou

  • Kanada Hobo with a Shotgun (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ďalší projekt založený na Grindhouse traileri s rovnakým názvom. Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti, kde zákon so spravodlivosťou podliehajú zločinu a násiliu. Proti skorumpovanému policajnému štátu sa postaví jeden bezdomovec s brokovnicou, ktorý na ceste za spravodlivosťou postrieľa zopár skorumpovaných policajtov, pedofilného Santa Clausa a mnoho iných chrapúňov. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (288)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud by byl pod Hobem podepsaný Rodriguez či Tarantino, okamžitě by se začalo mluvit u kultovní záležitosti. A právem. Eisner totiž strčil jejich společný grindhouse projekt hravě do kapsy a přidal ještě něco navíc, co muselo všechny hnidopichy a moralisty totálně vykolejit. A dvojice zabijáků zvaná "Mor"? Moji noví hrdinové. Pokračuj Eisnere, pokračuj. 90% ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Amatérská řež, ve které se dá snad ocenit jen přemíra režisérových nápadů a jeho odhodlání je realizovat. Jinak si neumím vysvětlit, proč vlastně tahle s*ačka vznikla. Chvíli to vypadá, že to má nějaké ambice, ale nakonec se to zvrhne v obyčejnou přehlídku gore efektů, umělé krve a vyhřezlých střev, která začne nudit přibližně od desáté minuty. Jde vidět, že se scénářem si nikdo hlavu nelámal (aneb i dobré béčko musí být dobře napsané), chybí mu hlášky a nadhled, takže žádného druhého Rodrigueze nečekejte. Jalový Rutger Hauer už opravdu patří do starého železa a nepomůže mu se z něj vyhrabat ani tahle, v budoucnu možná kultovní role. Přesto hluboký úklon před Eisenerem, že tuhle zvrhlost dotlačil do regulérní distribuce. Bohužel to ale tomuhle podprůměrnému, byť silně nekorektnímu (školní autobus) počinu body navíc nepřidá. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak nevím... Přišlo mi, jako by se rejža nemohl rozhodnout, chce-li natočit čistou "Rodriguezovštinu", anebo hybrid "Rodriguezovštiny" a moralizující patetické alternativně-akční grotesky. Kdyby zvolil první způsob, zamlouvalo by se mi to určitě víc, Hobo ovšem často působí jako ta druhá varianta. Takže z mého pohledu zůstal na půli cesty, neboť jeho nadsázka, nadhled, černý humor a některé vskutku parádní gore efekty jsou utlumovány a vražděny rádoby vážnými a sentimentálními momenty, což mi vůbec neštymuje dohromady. A některé dialogy, ve kterých bych očekával peprné a šťavnaté hlášky, působí neohrabaně, nedomrle a dětinsky. Škoda. Ale můj oblíbený replikant Rutger je skvělý týpek a rád jsem ho po dlouhé době viděl... A dobrá hudba (úvodní i titulková). ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JAKO SUPI KROUŽÍTE KOLEM TOHODLE MĚSTA A RVETE MASO ZE VŠEHO, CO JE NEVINNÉ“..... /// Přišel čas vrátit se do doby, kdy padouši byli nechutní sráči, milující hry, při kterých trpěla hlava (hlavolamy nečekejte – i když…) a mstitelé měli sen, že VYŘEŠÍ všechny PROBLÉMY světa s BROKOVNICÍ v ruce. Totálně odvázaná béčková magořina, plná extrémního násilí s litry červený sračky, která (původně) proudila v lidských tělech, jistě potěší nejen zvrhlé bezdomovce a úchylné publikum. Dokážete se kurevsky odvázat a nebrat všechno zase tak úplně vážně? VÍTEJTE V KLUBU! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych, aby za moji hlavu někdo nabídl všechny děvky města. 2.) Říkají o mě, že jsem bezdomovec nesoucí spravedlnost. 3.) Často přemejšlím, jak bych vypadal s ustřeleným ptákem. 4.) Mám klacek (ze dřeva…) obalenej žiletkami. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Ubohá napodobenina Tromy mě celou stopáž akorát utvrzovala v tom, že kdo má prachy, může točit sebevětší píčoviny. Lidi jsou ubohý, prodejný ovce, který půjdou za penězi třeba i do pekla. Nejinak je to v případě i sráče s brokárnou, kterej sežral všechnu moudrost světa a přitom živoří na ulici. Přitaženost za vlasy byla tak šílená, že nebýt trpělivým divákem, vypnu tu sračku ve 40. minutě. Konec samozřejmě odhadnutelný dopředu, jenž se naprosto vyplnil do posledního detailu. Jen proto, že to nadneseně ukazuje všechny sračky světa jako nedotknutelný mafiány, zkorumpovaný fízly, vraždy malých dětí, pedofily a jiný svinstva, tak kvůli tomu opravdu vyšší hodnocení dát nemůžu. A když vám to stačí, abyste tak hnusnej film vytáhli na 65%, budiž vašemu brouku mozkožroutovi vaše lebka lehká. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Brokovnice, kterou bezdomovec (Rutger Hauer) ve filmu používá, je Remington 870. (oje)
  • Auto, ve kterém jezdí Slick (Gregory Smith) a Ivan (Nick Bateman), je Bricklin SV-1, vyráběný v Kanadě v 70. letech. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama