Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

juta 

všechny recenze uživatele

Sice tady nebyl nikterak promyšlený děj, kde by byl na konci třeba nějaký ten "wow" efekt, ani na jedničku nenavazuje, ale jako takový film neurazí. Nick byl celkem fajn, vůbec mě v tomhle filmu nevadil, to spíš ty vedlejší role těch "záporáků", kteří neměli potřebné charisma a záběry na ženské tělo byly zbytečně moc zdlouhavé a nudné. Silikony jak ušitý. :D Emmanuella, kterou znám z Dapch taky potěšila. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Remake korejského hororu "Into the Mirror" je nejlépe nesrovnávat s jedničkou. Aju na postu režie vystřídal rovněž zdatný hororový specialista Víctor García a dvojka si nepokrytě "vypůjčila" několik motivů z jedničky (noční hlídač, ruka obtisknutá na zrcadle z vnitřní strany, vraždění prostřednictvím odrazu v zrcadle). Kiefera Sutherlanda vystřídal Nick Stahl, který hraje Maxe, který zavinil autonehodu, při které o život přišla jeho snoubenka. Viní se z její smrti, dochází na terapie a nová práce nočního hlídače u jeho otce v obchodním domě, by ho mohla postavit na nohy. Jenže Max od nehody vidí v zrcadlech podivné vidiny a navíc začnou umírat zaměstnanci obchodního domu, protože zrcadla začnou tak trochu vraždit. Za tím vším je ztracená mladá dívka, která shodou okolností dříve pracovala v obchodním domě a zřejmě už není mezi živými. Její duch přišel potrestat všechny ty, kteří jsou zodpovědní za její smrt. Nečekejte už rozhodně žádnou působivou pointu jako z jedničky.Tentokrát se bez ní divák bude muset obejít a ani jsem ji nepostrádal. K mání je však více působivých vražd pro otrlejší publikum, solidní herecké výkony, odhalené poprsí Christy Carlson Romano a zajímavý psychopat v reálném ztvárnění Lawrence Turnera. A je docela možné, že po skončení filmu začnete trpět spektrofobií - panický strach ze zrcadel. ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Mně se jednička celkem líbila, a proto jsem se dvojky dost obával, protože znáte to… Zpočátku to vypadalo na takový hodně svižný závod o to, kdo zemře nejbizardnější smrtí, ale postupně se to uklidnilo a začala… nuda. Příběh se táhl, strašidelné scény úplně vymizely a samotné šťastné rozuzlení (které bylo opravdu na míle vzdálené tomu navýsost povedenému z jedničky) u mě vyvolalo akorát mohutné zívnutí. Tohle je přesně ten film, o kterém už za čtrnáct dní nebudete vědět, o čem vlastně byl. ()

Rendiss 

všechny recenze uživatele

To si opravdu dělá někdo legraci. Fakt pitomost! První díl s Kieferem Sutherlandem nám stačil, tam našli problém a vyřešili ho! Ale tohle? Co to obsazení? No hrůza! Trapná mrtvola v zrcadle, toho jsem se snad měl leknout? Prosím vás, příště se do takových blbostí nevrhejte. Dvakrát piš, jednou toč! ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem zmiňovala v komentáři k jedničce, zrcadla ve mně vždy vzbuzovala nepříjemný pocit. To ovšem na faktu, že se ve druhých "Zrcadlech" vytrácí i ta trocha mysterióznosti, nic nemění. Scénář nestojí za nic (nemohla si za to náhodou částečně sama?!?), Nick Stahl působí překvapivě nevýrazně, a i když to bylo uděláno dobře, odtrhávající se čelist byla přeci jen efektivnější než střeva vylézající z dutiny břišní.;-) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)
  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno