Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jonah Hex si přijíždí do města pro hledaného zločince a není radno zkřížit mu jeho plány. Krátkometrážní animované představení Jonaha Hexe se objevilo jako bonus na 2DVD verzi oceňovaného animovaného snímku Batman: Under the Red Hood. (Caszidy)

Recenze (39)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nějak na těchto kraťasech pod označením "DC Showcase" nevidím nic světoborného. Jonah Hex je skvěle navrženou postavou, jejíž příběhy ale nejsou nijak skvělé. Tohle má tu správnou westernovou atmosféru, ale to, co se zde stane, pro mě není nějak zajímavé a příliš mě to nevytrhlo. Ženy kresleny sexy, ale spíš jen z povinnosti, protože to tam prostě musí být. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Luxusní animovaná westernovka, která po všech směrech převyšuje hranou verzi. Postavy jsou výborně vybrané, skvělý hudební doprovod, výborná mlátička. Třináct minut uběhlo jako voda, škoda, mohlo to být o něco delší. ()

Morloth 

všechny recenze uživatele

Dobré. Animace příjemná, dabing na úrovni, Hex byl fakt super, závěrečná odplata příjemně odporná. Přesto, Hex má jednu vadu, je to pokaždé na jedno brdo. Škoda, přitom samotný hlavní hrdina má charismatu na rozdávání. ()

Gaaron 

všechny recenze uživatele

Tak parádně atmosférický film už jsem dlouho neviděl, od začátku do konce jsem jej sledoval se zatajeným dechem. Po všech stránkách perfektní. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Výborná krátký animovaný film natočený v anime stylu je věrnou adaptací současných komiksů se zjizveným pistolníkem Jonahem Hexem. Drsný, temný a zábavně vypointovaný příběh má svižné tempo a skvěle funguje i díky dunivého hlasu Thomase Janea v hlavní roli. nebezpečnou femme fatale zase namluvila Linda Hamilton známá jako Sarah Connor z prvních dvou Terminátorů. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tenhle krátky film má navnadit na celovečerák což semu daří výborně.Těd si zbýva položit otázku jestli to zvládne Jonah i v celovečeráku. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenčně nejlepší western s nejlepší westernovou hudbou a atmosférou jakou jsem kdy slyšel/viděl. Nemám co vytknout. 5* 95% ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Samotné představení Jonaha Hexe proběhlo v animované formně mnohem lépe než ve výsledném filmu. Přesto pro mě osobně tenhle hrdina moc atraktivní není. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Každý western sníva o tom, byť týmto Jonahom Hexom. Najatmosférickejší short DC Showcase. Navyše ide o atmosféru divokého západu s neustálou možnosťou noža v chrbte podporenou štýlovou ťahavou melódiou ešte väčšmi stupňujúcou jednotlivé scény. Použite slov je úsporné, ale účinné. Dialógy buď obsahujú hlášky alebo sa nimi dá postupovať v deji. "You ain't alone. You got plenty of company. And you know hell everybody here." ()

kailik 

všechny recenze uživatele

Vyborny animovany snimek s poradnou atmosferou, dokonalou hudbou. K tomuhle se hodi prislovi: Kdo jinemu jamu kopa, sam do ni pada, myslim ze to je presne trefny :) ()

RakeW 

všechny recenze uživatele

Animace mě moc nevzala, přišla mi taková moc toporná a jakože japonská. Nicméně atmosféru to má slušnou, za což může hlavně hudba a dabing. Celkově příjemnej kraťas a asi netřeba příliš zdůrazňovat, že je to celé asi o čtyři úrovně výš než hraný celovečerák. ()

veere 

všechny recenze uživatele

Stokrát lepší než celej film, kde se zkurvilo co se jen dalo... myslím že tu sedí citace z Červeného trpaslíka ("...mě se líbilo to o těch káčátkách, ale pak to bylo černobílý a já jsem usnul...) ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Príjemný kraťas s drsným kovbojom, fajn akciou a temným koncom. Síce s dlhšou stopážou by sa mohlo viac ukázať, akým odporným človekom Madame Lorraine je a v tom prípade by daný koniec niesol istý pocit uspokojenia. Ale to je len detail. Bodaj by raz kravaťáci v DC kývli na animovaný celovečerák o Jonahovi Hexovi. Ak sa tak stane, dúfam, že sa vráti aj Thomas Jane. Jeho hlas Hexovi sadol ako ,,riť na šerbeľ". ()

Reklama

Reklama