Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Klasická romance z diskotéky až na porodní stůl nemusí být tak obyčejná a fádní jak si pozemšťan už miliony let myslí. Mimozemšťané dali úspory dokupy a najali si nejlepšího průvodce s nejlepším hlasem pana Vladimíra Čecha, aby zeleným mužíčkům osvětlil, jak se to s tím naším tekutým transférem vlastně má. Perlička let devadesátých. ´´sameček dokazuje, že žádnou samičku nepotřebuje, provádí opakované pokusy změnit se v hermafrodita a vrhnout svá mláďata sám ´´ :D 75% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná a pomerne originálna romantická komédia, ktorá sa nehrá síce na prvú ligu, ale mnohé filmy z nej presvedčivo poráža (bola v USA vôbec v kinách?). Taktiež asi jediný projekt, kde je Carmen vyslovene sympatická, škoda, že nemá podobných úloh viacero. Plagát (a Carmen) vyzerá ako z pornofilmu, ale nenechajte sa zmiasť:). ()

Reklama

Morloth 

všechny recenze uživatele

Jako samotný film by to byla neskutečně hrozná amatéřina, v některých pasážích mne výkony "herců" vyloženě lezly na nervy, scény se spermiemi mi přišly neskutečně blbé a navíc obšlehnuté, Carmen Electra se mi nelíbila, to radši Lucy, ale stejně jsem se bavil. Komentář byl geniální. To ostatní nepodstatné. ()

messiah 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvěle a velice přesně zvládnutý dokument o jednom z evolučně nejvýše postavených druhů na maličké planetě jedné průměrné planetární soustavy v galaxii Mléčná dráha. Tento primitivní druh života má jednu obrovskou zvláštnost která je dlouhodobým předmětem intenzivního studia. Jde o jeho rozmnožovací cyklus, jenž je natolik složitý že zřejmě nikdy plně pochopen ani být nemůže. Avšak to co pochopeno je, je zde naprosto nádherně a srozumitelně popsáno. Skvělé - jako z dílny BBC :D ()

chef 

všechny recenze uživatele

Prirovnanie s týmto filmom možno nie je úplne správne, ale osobne ma oslovil omnoho viac ako tento počin. V polovici to už pre mňa stratilo šťavu, stalo sa to predvídatelné a aj ten ospevovaný komentár akosi zovšednel a nevnímal som ho tak ako na začiatku filmu. 65% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama