Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Je to spíš komedie než romantická vztahovka, protože film není ani emočně angažovaný, ani poctivě odžitý. Naštěstí mu chvílemi sarkastický, chvílemi roztomile naivní komentátor přidává další rozměr. Klasikou se nikdy pořádně nestal, ale v konkurenci farrellyovských komedií, které na přelomu milénia zamořily domácí televizory, obstojí víc než skvěle. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Klasická romance z diskotéky až na porodní stůl nemusí být tak obyčejná a fádní jak si pozemšťan už miliony let myslí. Mimozemšťané dali úspory dokupy a najali si nejlepšího průvodce s nejlepším hlasem pana Vladimíra Čecha, aby zeleným mužíčkům osvětlil, jak se to s tím naším tekutým transférem vlastně má. Perlička let devadesátých. ´´sameček dokazuje, že žádnou samičku nepotřebuje, provádí opakované pokusy změnit se v hermafrodita a vrhnout svá mláďata sám ´´ :D 75% ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

takéto filmy treba hodnotiť s prižmúrenými očami a predovšetkým s vedomím toho, že to bolo myslené ako nezáväzná sranda . . . a ako také to bolo vcelku príjemné, jednoduché a miestami aj úprimne vtipné dielko. Takú spotrebu kondómov nie je pri Carmen vôbec ťažké pochopiť, ale ja osobne by som si radšej zašantil s Lucy Liu . . . ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho komentáře, tak by ten film byl úplně o ničem. Tady je vidět, jak lehce s trochou fantazie se dá udělat z naprosto průměrného filmu vynikající snímek, který má šťávu, je originální a opravdu pobaví. Myslím, že by si ostatní filmaři měli vzít ponaučení a taky občas zkusit něco nového a třeba vytáhnou ty svoje romantické komedie z toho klišovitého sterotypu. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Ale tak je to taková milá blbinka, u které se asi dobře pobavíte. Navíc je zajímavě natočená a docela originální, takže nehrozí, že byste se při sledování nudili. O to se vlastně už postará samotná přítomnost Carmen Electry, která je opravdu k nakousnutí... ;) Jen mi to připadalo tak trochu laciné a prvoplánovité. Ale je to chyba? [únor 2005] ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama