Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

Jiří K. odpad!

všechny recenze uživatele

...opět ty pseudosexualní scény, kde jsou vidět jen hlavy milenců. Nereálný a předvídatelný scénář seznamování. Povrchní vyjádření vztahů mezi dvěma mladými lidmi. Hloupoučké výkony ve vedlejších rolích. Vyloženě trapné komentáře (v českém dabingu v podání V.Čecha) a vůbec obsah dialogů. Potenciál vyvinuté C.Electry nebyl naprosto využit :) ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Ten název musí odradit každého, ale kdo omylem zahlídne jen kousek, ten se už od televize neodtrhne. Originální a neuvěřitelně vtipný film natočený jako přírodopisný dokumet pro mimozemšťany doprovázenýv české verzi naprosto geniálně suchým komentářem Vladimíra Čecha. Ve chvíli, kdy se objevil Sperminátor, jsem se už válel smíchy na podaze:))) ()

Reklama

messiah 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvěle a velice přesně zvládnutý dokument o jednom z evolučně nejvýše postavených druhů na maličké planetě jedné průměrné planetární soustavy v galaxii Mléčná dráha. Tento primitivní druh života má jednu obrovskou zvláštnost která je dlouhodobým předmětem intenzivního studia. Jde o jeho rozmnožovací cyklus, jenž je natolik složitý že zřejmě nikdy plně pochopen ani být nemůže. Avšak to co pochopeno je, je zde naprosto nádherně a srozumitelně popsáno. Skvělé - jako z dílny BBC :D ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Myšlienka filmu je za sto bodov. Inovácia ako sa patrí, sprievodný komentár filmu je jeho najväčším kladom. Spočiatku sú poznámky rozprávača k neuvereniu vtipné a ja som len čakal, kedy sa to zlomí a bude sa to opakovať dookola. Abugov ma ale vyviedol z omylu a pointa vtipov sa stlmila len nepatrne. Uznajte: "Bytosti v tejto hemisfére planéty trávia väčšinu času hrou vo veľkých oceľových chatrčiach, ktoré si sami postavili. Samček nazýva svoju hru účtovníctvom". Tak k tomu nie je čo dodať! Vec ako herci tu idú mierne bokom. 80%. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná a pomerne originálna romantická komédia, ktorá sa nehrá síce na prvú ligu, ale mnohé filmy z nej presvedčivo poráža (bola v USA vôbec v kinách?). Taktiež asi jediný projekt, kde je Carmen vyslovene sympatická, škoda, že nemá podobných úloh viacero. Plagát (a Carmen) vyzerá ako z pornofilmu, ale nenechajte sa zmiasť:). ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama