Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

numi 

všechny recenze uživatele

Ale tak je to taková milá blbinka, u které se asi dobře pobavíte. Navíc je zajímavě natočená a docela originální, takže nehrozí, že byste se při sledování nudili. O to se vlastně už postará samotná přítomnost Carmen Electry, která je opravdu k nakousnutí... ;) Jen mi to připadalo tak trochu laciné a prvoplánovité. Ale je to chyba? [únor 2005] ()

cherita 

všechny recenze uživatele

Komentář Vladimíra Čecha je opravdu vtipný a originální a při prvním zhlédnutí se mu ještě celkem daří zakrýt fakt, že příběh je tak jednoduchoučký, že by se dal odvyprávět za deset minut, že celý film vypadá neskutečně levně a Carmen Electra „hraje“ neskutečně špatně, navíc zdaleka nenaplňuje představu průměrné lidské samičky (chápu, že tohle pánům asi vadit nebude). Druhý pokus ale nedoporučuju ani jejím největším fandům. ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele

Ten název musí odradit každého, ale kdo omylem zahlídne jen kousek, ten se už od televize neodtrhne. Originální a neuvěřitelně vtipný film natočený jako přírodopisný dokumet pro mimozemšťany doprovázenýv české verzi naprosto geniálně suchým komentářem Vladimíra Čecha. Ve chvíli, kdy se objevil Sperminátor, jsem se už válel smíchy na podaze:))) ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Sviežosť netradičného podania de facto najotrepanejšej filmovej témy nevydrží síce celý film, ale aj tak je to zábavná komédia. Komediálny potenciál externého pohľadu na ľudskú sexualitu bol využitý na maximum - aj keď to znamená, že výsledkom je len ľahká nadpriemernosť a iba vďaka tejto metóde. Pobavila som sa, zasmiala a nakoniec len ľahúčko znudená dorazila k titulkom. 3,5* ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Sakra vtipná komedie u které (jako u málokterého filmu) se mi líbil český dabing (hlavně suchý komentář Čecha) než originál. Abych byl upřímný, tak už dlouho jsem neviděl komedii, která by měla originálnější námět. Bylo to opravdu zábavné a Carmen je opravdu kočka. Ovšem hláška: Sperminátor: Nepřítel všech semen! Ta nemělo chybu ;) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama