Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

messiah 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvěle a velice přesně zvládnutý dokument o jednom z evolučně nejvýše postavených druhů na maličké planetě jedné průměrné planetární soustavy v galaxii Mléčná dráha. Tento primitivní druh života má jednu obrovskou zvláštnost která je dlouhodobým předmětem intenzivního studia. Jde o jeho rozmnožovací cyklus, jenž je natolik složitý že zřejmě nikdy plně pochopen ani být nemůže. Avšak to co pochopeno je, je zde naprosto nádherně a srozumitelně popsáno. Skvělé - jako z dílny BBC :D ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho komentáře, tak by ten film byl úplně o ničem. Tady je vidět, jak lehce s trochou fantazie se dá udělat z naprosto průměrného filmu vynikající snímek, který má šťávu, je originální a opravdu pobaví. Myslím, že by si ostatní filmaři měli vzít ponaučení a taky občas zkusit něco nového a třeba vytáhnou ty svoje romantické komedie z toho klišovitého sterotypu. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Sviežosť netradičného podania de facto najotrepanejšej filmovej témy nevydrží síce celý film, ale aj tak je to zábavná komédia. Komediálny potenciál externého pohľadu na ľudskú sexualitu bol využitý na maximum - aj keď to znamená, že výsledkom je len ľahká nadpriemernosť a iba vďaka tejto metóde. Pobavila som sa, zasmiala a nakoniec len ľahúčko znudená dorazila k titulkom. 3,5* ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Komédia ako komédia... Fór ani jeden nápad celkom dobrý chvíľku ma to aj bavilo, no po čase ma ten rozprávač začal nudiť a ku koncu dokonca vadiť. Vo filme sa nijako nemohli prejaviť herecké výkony, pretože sa jednalo o film vychádzajúci zo života. A tak aj bečokvý herec ako Astin či céčková Electra sú celkom aj vhodný do tohto filmu. V tomto snímku stačilo, aby herci vyzerali len dobre herectvo sa od nich nečakalo. ()

cherita 

všechny recenze uživatele

Komentář Vladimíra Čecha je opravdu vtipný a originální a při prvním zhlédnutí se mu ještě celkem daří zakrýt fakt, že příběh je tak jednoduchoučký, že by se dal odvyprávět za deset minut, že celý film vypadá neskutečně levně a Carmen Electra „hraje“ neskutečně špatně, navíc zdaleka nenaplňuje představu průměrné lidské samičky (chápu, že tohle pánům asi vadit nebude). Druhý pokus ale nedoporučuju ani jejím největším fandům. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama