Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad, ktorý sa však vyčerpá už pri prvom použití a podmanivý komentár Vladimíra Čecha patria k ojedinelým kladom tohto takmer televízneho filmu. Dobrého humoru je tu skromne a pridávať hviezdičky za Carmen Elektru by mi pripadalo nespravodlivé voči ostatným herečkám. Nedokážem si predstaviť, že by som dostal chuť vidieť tento film opakovane. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Ano, Sperminátor je geniální, Carmen umí probudit nejnižší chlapské pudy, ale tím výčet pozitiv končí. Z komentáře Vladimíra Čecha sice občas vypadne fajn hláška, ale zbytek je nudná romantika bez jediného zvratu a kapky opravdové emoce. Fajn nápad, výsledek absolutně mimo. Ne, že bych se úplně nudil, jen to za pár hodin klidně vyšumí… ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

National geographic pro televizi Ufov@. Skvělý a neotřelý nápad, který ale poněkud strádá svým ztvárněním. Dokonalý doprovodný komentář Vládi Čecha je tam milionkrát zábavnější než to, co pod ním předvádí sice velmi krásná ale trocha toporná Carmen Electra se svým samčím protějškem. Samotný proces rozmnožování, tedy od seznámení se až po end of ends mi přišel trocha zámořsky ušláplý. Něco hodně souhlasí, něco jest ale ovšem asi stejně pravděpodobné jako sednout si zadkem do vosí báně a nemít pak pozadí XXXXL. Tudíž jedna z mála výjimek, kdy děj zaostává za dialogy (leckdy spíš dialogy špatně doplňují děj). A pak to hlavní. Pokud se vám tohle líbí, dostává vás to, natrhává vám to bránici, pak na 100% při druhém shlédnutí to bude už jen řadová komedie a na třetí už se ani nezasmějete. Ovšem já dám na to první a pak musím ty 4 hvězdičky dát, ale fakt jen za dialogy, ne za podkres. Jestli tohle ufouni uviděj, patrně je to asi na čas zimpotentní :o) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad první anglicky mluvený film (tedy film kterému rozumím i v originále), kterému skutečně zvedá hodnocení český dabing. Vladimír Čech je geniální. Pojetí vyprávění děje také originální a jedna z komedií kde jsem se opravdu zasmál (protože to bylo vtipné, ne absurdní). Přemýšlím jestli má smysl filmu vyčítat jednoduchý klišé děj... ne nemá. Ničemu to nevadí a neodvádí od vtípků a květomluvy :). ()

Diamant odpad!

všechny recenze uživatele

Miestami film dával nádej, že by mohlo ísť o zosmiešnenie nesprávneho počínania ľudí, keď z pohľadu mimozemšťanov muž a žena sa išli rozmnožovať, a pritom zabraňovali počatiu (Vydarené ilustračné zábery na bežcov na ihrisku, ktorí namiesto dobehnutia do cieľa, nezmyselne narážali do steny priamo na trati, respektíve boli pred dobehnutím do cieľa všetci surovo vystrieľaní. Bežci predstavovali spermie.). Žiaľ, film vcelku tak nevyznel. Vzťah muža a ženy predstavil tento "dokument pre mimozemšťanov" tak, akoby bolo normálne, že všetky páry už pred manželstvom spolu žijú, aj intímne, dokonca perverzne a berú sa až vtedy, keď čakajú dieťa. Posledným "klincom do rakvy" pre tento film bolo v jeho závere aj zosmiešnenie sviatosti manželstva a kňazstva! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama