Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle považuju za další z řady extra blbostí pro nevim koho... teenagery? Teenagery v USA? Asi ano, kde jinde by se mohl chytit film s Miley Cyrus v hlavní roli. Téma spojení světů teenagerů obklopených sociálníma sítěma a vším ostatním k tomu patřícímu (ano, včetně DROG!!) se světem dospělých a z toho vyústěný výsledek filmu mi teda ocas nepozvedlo, Miley Cyrus nesnáším a možná i proto mi přišla celá její role a (ne)herecký výkon jako shit ala Dawsonův svět a Douglas Booth se hodí spíš do gay porna - ale takovýhle slaďoušci asi k filmům s Miley Cyrus patří... Kupodivu mě srala i Demi Moore v roli matky, jejíž veškeré chování mi přišlo dost iracionální.. Prostě shit. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Naaaaaprosto okopírované podle francouzské verze. Věděla jsem, že to má být podle toho natočené, ale myslela jsem, že ačkoli příběh bude stejný- scény a dialogy budou jiné...Ale to jsem se spletla protože snad jediná věc co se lišila byla Johanka z Arku versus princezna Diana. Ale na druhou stranu- není to špatně natočené. Na herce se kouká rozhodně líp, než v originální verzi s výjimkou Miley- která mi byla trnem v oku a je to asi ta věc co mě na americkém zpracování vadí úplně nejvíc. A málem bych ještě zapoměla na OREO sušenky! :) ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Nejprve si musíme říct, co je vlastně film, k čemu filmy jsou! Ve filmu, si můžete prožít to co v životě ne, sci-fi, akční, western, anime atd.. Co je ale tohle ? Takový "normální" život puberťačky, který je v tomto filmu vyobrazen jako ženské porno aneb krásní muži jsou stydlivý,hodní a sem tam z nějakého se vyklube parchant, naopak ti méně hezcí jsou divní a úchylní. Vše zaobalené do té vzdorující pubertální atmosféry ... A tak nakonec vzniká tahle podivnost zvaná LOL. + ještě bych dodal, že herci jsou s těží průměr jakož to i kamera, scénář vlastně téměř vše. .... HODNOCENÍ: 15% (1*) ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Lola zjistila od svého chlapce, že ji o prázdninách podvedl. Takže logicky rozchod. Lola se zamiluje do nejlepšího kamaráda svého ex-chlapce. Trošku trapas, ale mohlo by to vyjít. Než se dají dohromady, Lola zjistí, že ji nejspíš láska jejího budoucího života podvedla. Hysterčí a půl roku se na něj skoro ani nepodívá, i když ho stejně pořád miluje. Pozor, v 2. semestru (chcete-li pololetí) zjišťuje, že je vše jinak a ona může dát průchod svým citům. Konec, zvonec, láska jako trám, milujme se (hlavně bezpečně) a v mezičase se snažte být jako hodně cool a in. Situační romantická rádoby komedie, která na chlup kopíruje francouzský originál z roku 2008 (schválně jsem na něj mrkla a fakt, naprosto stejný!). Je to trapné. Navíc je to americké, takže všechna patnáctiletá děcka jsou krásná, hubená a vystajlovaná, vlastní nejnovější telefony a notebooky a celý je to jak ze sna průměrného teenagera, který si může o všem leda tak nechat zdát. Ty děcka v hlavních rolích jsou naprosto mimo, celý scénář, když už není okopírovaný, tak je fádní, nudný a hlavně nemá žádnou hodnotu. Vůbec nechápu, jak se taková herečka, jako je Demi Moore, mohla nechat upsat k takové blbosti. Budiž to ku prospěchu filmu, protože její sexappeal a přirozená krása je snad to jediné, na co se dá pořádně koukat. Takže jen aby bylo jasno, pointou filmu je vztah dospívající dcery a matky, která si neuvědomuje, že její dcera již není malá holčička. Po řadě nedorozumění nejen mezi matkou a dcerou, ale i mezi zamilovanými teenagery, se všichni mají rádi a všechno dobře dopadne. Jedno velké - lol. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nepatřím do cílové skupiny, pro kterou je film především určen. Na základní školu jsem chodila před dávnými a dávnými časy, vlastně už v minulém století. Sledovat tento nezáživný příběh pro mě bylo utrpení. To mám ale za to, že jsem chtěla vidět herce, které mám ráda v nějaké novém filmu. Akorát nechápu, co tady Demi Moore, Gina Gershon a Thomas Jane dělali. Budu muset zapátrat po francouzském originálu. Ale neche se mi riskovat. Ne vždy je risk zisk. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Počas natáčania si Douglas Booth vypestoval závislosť na mrkve, pretože ju žuval, keď bol nervózny. (Arsenal83)
  • V úvodu filmu, kdy jede Lola (Miley Cyrus) podzemní dráhou, je možné zahlédnout billboard s upoutávkou na původem českou hru „Mafia 2“. (Scelleton)
  • Príbeh sa odohráva v Chicagu, no nakrúcalo sa v Detroite. V jednom zábere je jasne vidieť Renaissance Center (RenCen), čo je skupina siedmych mrakodrapov v Detroite. (katherine.)

Reklama

Reklama