Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Tento náhodný výber z obrovského množstva filmov sa stal zaujímavý aj napriek nie príliš príťažlivému hereckému obsadeniu. M.Cyrus po boku D. Moore sa akoby našli a vytvorili dôveryhodný ženský pár, ktorý naráža a odoláva jednotlivým nástrahám vo vzájomnom vzťahu dcéry a matky ako aj životných nástrah teenegerskej školáčky. Celé to nabralo slušný spád a pridaním vtipných okamihov ma to celkom pobavilo. Veľmi dobre sa ukázal cit pre strih a premostenie jednotlivých scén, keď slovo, alebo nejaká skutočnosť sa stala mostom pre spájanie odlišných momentov. Svojou jednoduchosťou a bez zbytočnej pretvárky sa rodinný uzol skutočne zamotal a následne rozpadol v prospech žiadaného heppy endu. V podstate ide o tuctový film, ale určite sa oplatí ho vidieť 50%. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Naaaaaprosto okopírované podle francouzské verze. Věděla jsem, že to má být podle toho natočené, ale myslela jsem, že ačkoli příběh bude stejný- scény a dialogy budou jiné...Ale to jsem se spletla protože snad jediná věc co se lišila byla Johanka z Arku versus princezna Diana. Ale na druhou stranu- není to špatně natočené. Na herce se kouká rozhodně líp, než v originální verzi s výjimkou Miley- která mi byla trnem v oku a je to asi ta věc co mě na americkém zpracování vadí úplně nejvíc. A málem bych ještě zapoměla na OREO sušenky! :) ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Ono to neni tak špatný, jak by se mohlo zdát. nějakej dobrej děj od toho nečekejte ale Miley nehraje nejhůř a film je takovej pohled do holčičí hlavy a o těch blbostech co holky prožívaj. Moje malá sestřenka je z toho uplně unešená. Donutila mě na to koukat a já to dokoukal a dokonce jsem se ani nenudil. Takže si to alespoň *** zaslouží. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Totální film pro holky - lovestory. Puberťáci v USA, kteří neví co by, chtějí mít co nejdřív za sebou své poprvé :D. Demi Moore a Miley Cyrus jsou asi nejznámější postavy z celého snímku, ale mě nejvíce zaujala Ashley Hinshaw, jelikož si myslím, že je krásná a že má před sebou slibnou kariéru a také Douglas Booth o kterém si myslím to samé. Film je pohodový, dalo by se říci, že je super na odreagovaní. Taková tuctovka s výbornými hereckými výkony a prostředím. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Na LOL sa nepozerá zle a svojim spôsobom ide o znesiteľnejšiu verziu príbehov zo školského prostredia od Disneyho. Nechýba klasická hádka mama/dcéra kvôli nájdenému denníku, vzťah rozvedených rodičov, dokonca ani školská súťaž kapiel. Pomiestna klipovitosť dodáva filmu na tempe. Lenže je to stále o ničom, bez vážnejšieho konfliktu a žiadna generačná výpoveď sa nekoná... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Všechny elektronické výrobky v tomto filmu pocházejí z továrny Applu. (URBAN)
  • Promítání snímku bylo povoleno pouze ve 23 zemích. (chelseaman22)
  • Miley Cyrus (Lola) sa v tomto filme splnil sen zahrať si po boku Demi Moore (Anne). (Cherry_Bomb)

Reklama

Reklama