Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Trapnost nejhrubšího zrna, kde opravdu nenarazíte na žádnou sympatickou postavu, což je v romantické komedii docela překvápko. I pro mou osobu. Tragická nesmyslnost plná hezounků a hnusných bárbínek. Neřeším nijak hluboce, když se mi někdo nebo něco nelíbí, ale pokud je něco uděláno, nebo někdo vypadá tak, aby se moc moc líbil/a, a realita se s tím záměrem tak nějak rozchází, vždy mě to ironicky rozesměje... Snad jen ta Demi... je krásná ženská, ale tuhle roli snad dostala za trest. A to nevím za jaký... Ale musela udělat něco opravdu ošklivého. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

LOL je nudnou kravinou a starostech náctiletých dětech, které se cítí být ublížené, když rodiče u nich najdou drogy nebo zmínku o tom, jak je berou a ještě očekávají, že když je za toto rodiče potrestají, tak se jim za to omluví. Jediné pozitivum je, že pojetí této teenage romantické komedie je podáno trochu drsněji, než jsme u jiných zvyklí. Stejně je to však málo. ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Totální film pro holky - lovestory. Puberťáci v USA, kteří neví co by, chtějí mít co nejdřív za sebou své poprvé :D. Demi Moore a Miley Cyrus jsou asi nejznámější postavy z celého snímku, ale mě nejvíce zaujala Ashley Hinshaw, jelikož si myslím, že je krásná a že má před sebou slibnou kariéru a také Douglas Booth o kterém si myslím to samé. Film je pohodový, dalo by se říci, že je super na odreagovaní. Taková tuctovka s výbornými hereckými výkony a prostředím. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Mílý Cirkus v přechodu. Aneb. Ještě to není ta sympatická štětka a už to není to dítě zneužívané Disneyem. Vzhledově někde mezi koblihou a lívancem...... Film samotný má asi nějaký potenciál, ale nakonec stejně sám sebe dotlačí do pozice ploché moralitky... Přežít se to dá, občas to v jednotlivostech pobaví, ale jako celek je to zbytečnost. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nepatřím do cílové skupiny, pro kterou je film především určen. Na základní školu jsem chodila před dávnými a dávnými časy, vlastně už v minulém století. Sledovat tento nezáživný příběh pro mě bylo utrpení. To mám ale za to, že jsem chtěla vidět herce, které mám ráda v nějaké novém filmu. Akorát nechápu, co tady Demi Moore, Gina Gershon a Thomas Jane dělali. Budu muset zapátrat po francouzském originálu. Ale neche se mi riskovat. Ne vždy je risk zisk. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Počas natáčania si Douglas Booth vypestoval závislosť na mrkve, pretože ju žuval, keď bol nervózny. (Arsenal83)
  • LOL je také zkratka anglického slovního spojení, které urychluje komunikaci v chatu a má význam lots of laugh (hodně se směju). (Claude Speed)
  • Aj keď sa vo filme neuvádza, na jej facebookovej stránke je celé meno Loly (Miley Cyrus) zobrazené ako Lola Williams. (Arsenal83)

Reklama

Reklama