Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

castor 

všechny recenze uživatele

Tehdejší roztomilá dětská hvězdička Disney seriálu a „momentálně“ zlobivá holka Miley Cyrus v nijak zvlášť inteligentním příběhu těsně předtím (i když film si dlouho dral cestu k divákům), než ostříhala dlouhé vlasy a začala se prezentovat jako zpívající pornohvězda, která odhazuje kalhoty a na pódiu se kroutí v body a podivných chlupatých kostýmcích, nebo si zapálí jointa, jako by se nechumelilo. Ani komické, ani dramatické. Neublíží, ale Miley to podstatně víc sluší na demoliční kouli.. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

LOL je nudnou kravinou a starostech náctiletých dětech, které se cítí být ublížené, když rodiče u nich najdou drogy nebo zmínku o tom, jak je berou a ještě očekávají, že když je za toto rodiče potrestají, tak se jim za to omluví. Jediné pozitivum je, že pojetí této teenage romantické komedie je podáno trochu drsněji, než jsme u jiných zvyklí. Stejně je to však málo. ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Videla som aj francúzsku verziu z 2008, a keď to mám porovnať, tak oba filmy mi vychádzajú ako typické teenage filmy. Na jednom mi vadilo to, na druhom ono. Na jednom sa mi páčilo to a na druhom ono. Francúzska verzia bola komornejšia a americká bola taká divokejšia ... výborná muzika v oboch prípadoch. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Ach Tvůj Bože!!! Tohle bylo opravdu za trest. Nejen, že celý film byl praktickou exkurzí v obludáriu, ale tak mohutné výstřiky emocionálních žvástů do éteru, potažmo povědomí diváků (cílová skupina 10-15, zřejmě), mne utvrdily v tom, že dnešní mládež musí být nutně dementní díky takovým patosům a hormonálním sračkám, které naprosto neodpovídají skutečnosti. Nejvíc mne pobavila scéna, kdy matka seřvala dceru a ta běžela do pokoje ke svému deníčku píšíc : "Proč jsem to zas tak pokazila?". Je tohle reakce normálního teenagera? Nenechte se vysmát. Ten by v deníčku tak nehorázně dehonestoval matku, že by si to za rámeček nedala. Mno a když vezmu zbytek tohoto dokumentu o "dementní americké mládeži na střední", vyjde mi odpudivá nekoukatelná zhovadilost s naprosto nesympatickými herci. Kristova noho, nikdy víc! 0% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Lionsgate // Počet premietajúcich kín v USA: 7 // Otvárací Víkend USA: $46,500 // Podľa väčšiny je film napísaný a zrežírovaný čiste pre teenagerov ženského pohlavia. Čo je celkom zaujímavé, pretože som chlap a neuveríte, ale mne sa to páčilo. Možno je to tým, že k spokojnosti z filmu nepotrebujem veľa...... Francúzsku verziu som nevidel, tak nemám čo porovnávať, ale táto verzia mi prišla v celku jednoduchá a sympatická.... 70%. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Režisérka Lisa Azuelos natočila stejnojmenný film LOL (2008) poprvé v roce 2008. Svými příběhy se však liší. (iampatrik)
  • V úvodu filmu, kdy jede Lola (Miley Cyrus) podzemní dráhou, je možné zahlédnout billboard s upoutávkou na původem českou hru „Mafia 2“. (Scelleton)
  • Počas prehliadky obchodu s hudobnými nástrojmi v Paríži je pri gitare ceduľa s nápisom No Stairway to Heaven, čiže sa nesmie hrať pieseň hardrockovej formácie Led Zeppelin a zároveň najhranejší gitarový riff všetkých čias. Veľké množstvo hudobníkov si pri výbere gitary skúša práve tento riff. (mackyns)

Reklama

Reklama