Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

nash. 

všechny recenze uživatele

A máme tu dokonalý americký kopírák. Američanům asi ještě nikdo neřekl, že existuje dabing, který problém s cizím jazykem vyřeší mnohem snadněji. Navíc bez nutnosti vyměnit hezkou a sympatickou Christu Theret za protivnou a nehezkou Miley Cyrus, která, chválapánubohu alespoň za to, zatím ještě nevyplazuje jazyk jako Gene Simmons a nevystrkuje na každého zadnici. Jinak není moc co řešit. Děj i většina scén jsou okopírovány do posledního slova a nejmenšího detailu. Něco je přehlednější vež v původní verzi a něco méně, něco je vtipnější a něco méně a kdo neviděl originál, klidně s tímhle vystačí. I když je to vlastně jen náhražka. Pokud by se někdo rozhodovoal, které verzi dá přednost, radil bych spíš tu francouzskou. Přece jen je v mnoha ohledech lepší. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Celý ten úsměvně i ubrečeně výmluvný koncept, že tahle generace sice nevěnuje čas studiu (a tím nemyslím striktně školu), ale místo toho si užívá života - šuká, chlastá a poslouchá hudbu, mi přijde děsně kreténský. Někdo by jim měl říct, že my jsme v sedmnácti taky šukali, chlastali, hulili a jak tak poslouchám svý rodiče, tak i oni v šedesátkách a sedmdesátkách netrávili volný čas čtením bible. Společnost se mění skrz užívání médií. Naši rodiče neměli ty naše internety, takže se scházeli face to face, věci si hledali v knihách a poslouchali druhý. Moje generace má s tou mladou v podstatě stejný možnosti, rozdíl je ale ve stylu. My využijeme email, abychom se sešli, děcka se sejdou tam. Nám slouží internet, abychom na něm našli informace, děcka je nehledaj, protože jsou přece na internetu. Doba se zrychluje, ale klouže se jenom po povrchu. Představte si lidi jako mravence a společnost jako cibuli. Dneska se běhá po povrchu cibule děsně rychle a mravenec může být v jeden moment kdekoliv, nepodívá se ale pod slupku. To je strašně jednoduchý pro marketing, protože stačí cibuli hezky nastříkat, navonět, namalovat a je už úplně jedno, že je uvnitř shnilá nebo prázdná nebo tříakordová nebo těhotná. Neměl bych nejmenší problém vyspat se s Miley Cyrus, rozuměl bych jejím problémům, uměl ji poradit s oblečením a vím, co dělá za hudbu. Jenže ona by měla sakra problém rozumět jedinýmu slovu, když bych se bavil s kamarády, udržet koncentraci u hudby, co poslouchám, neusnout u filmů, na který se dívám. Smutným paradoxem pro mládež 21. století je fakt, že čím dostupnější informace jsou a čím více je jich k dispozici, tím méně je jich přijímáno. Na to se dá říct jen LOL. ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Predstavte si tú srandu. Mamička sa potajomky stretáva zo svojím bývalým manželom za účelom sexu. Fajčí marihuanu a popri tom začne vlievať do duše múdre reči svojej dcérenke. Tá je samozrejme tiež v šoku. Toho šoku sa aspoň zbavuje rozprávaním žvástov zo svojou peknou kamarátkou. ( tá ukázala hlavne svoje čaro vo filme Cherry ). Mejadny, alkohol, tráva, to všetko je sekundárny dôsledok toho, že im vlastne nič nechýba a nudia sa. THC prednáška bola JÓÓÓP :D Ja to inak vravím stále, ak by po škole išla oberať na osem hodín napríklad hrozno, zberať zemiaky, vytierať dôchodcom zadky, nemla by také problémy, či jej spolužiak sexuje na záchodkoch alebo nie. Alebo aspoň keby sa učila :D Bože a ta otravná Miley Cyrus, je ako herečka tragéd rovnako ako ja :D ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Mílý Cirkus v přechodu. Aneb. Ještě to není ta sympatická štětka a už to není to dítě zneužívané Disneyem. Vzhledově někde mezi koblihou a lívancem...... Film samotný má asi nějaký potenciál, ale nakonec stejně sám sebe dotlačí do pozice ploché moralitky... Přežít se to dá, občas to v jednotlivostech pobaví, ale jako celek je to zbytečnost. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nepatřím do cílové skupiny, pro kterou je film především určen. Na základní školu jsem chodila před dávnými a dávnými časy, vlastně už v minulém století. Sledovat tento nezáživný příběh pro mě bylo utrpení. To mám ale za to, že jsem chtěla vidět herce, které mám ráda v nějaké novém filmu. Akorát nechápu, co tady Demi Moore, Gina Gershon a Thomas Jane dělali. Budu muset zapátrat po francouzském originálu. Ale neche se mi riskovat. Ne vždy je risk zisk. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Film bol dokončený už v decembri 2010, ale z finančných dôvodov, ktoré mala spoločnosť Lionsgate, bola jeho premiéra odložená. (Cherry_Bomb)
  • Natáčení probíhalo v Chicagu a Paříži od 20.7 do 9.2010. (ČSFD)
  • Všechny elektronické výrobky v tomto filmu pocházejí z továrny Applu. (URBAN)

Reklama

Reklama