Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Ev.D. odpad!

všechny recenze uživatele

LOL aneb Strach a Hnus z USA. Kamarádka mě hodně dlouho nutila at se na to podívám jen co jsem viděla že v tom hraje Miley Cyrus mi bylo jasný ,že to nechci vidět ,ale přece jen sem se rozhodla podívat a upevnit si můj názor že ji nesnáším. První scéna s ní a začalo se mi dělat špatně ,protože ta scéna byla fakt divná, připadala mi že jsou na drogách a výraz ,,Loly" tomu dost naznačoval , takže jsem popřeskakovala většinu scén ,protože se na to nedalo dívat. Jedna velká reklama na všechno možný. Dala bych tak 0,4 hvězdičky za Demi Moore ,ale tady nemá vážně co dělat, má na lepší filmy. A jak jsem řekla tohle dílo mě ujistilo ,že Miley Cyrus vážně nesnáším a po tomhle ještě víc. Určitě bych napsala na obálku tohoto DVD : ,,Varování: osobám se slabou povahou se nedoporučuje, může mít katastrofální následky!" ODPAD! ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Tento náhodný výber z obrovského množstva filmov sa stal zaujímavý aj napriek nie príliš príťažlivému hereckému obsadeniu. M.Cyrus po boku D. Moore sa akoby našli a vytvorili dôveryhodný ženský pár, ktorý naráža a odoláva jednotlivým nástrahám vo vzájomnom vzťahu dcéry a matky ako aj životných nástrah teenegerskej školáčky. Celé to nabralo slušný spád a pridaním vtipných okamihov ma to celkom pobavilo. Veľmi dobre sa ukázal cit pre strih a premostenie jednotlivých scén, keď slovo, alebo nejaká skutočnosť sa stala mostom pre spájanie odlišných momentov. Svojou jednoduchosťou a bez zbytočnej pretvárky sa rodinný uzol skutočne zamotal a následne rozpadol v prospech žiadaného heppy endu. V podstate ide o tuctový film, ale určite sa oplatí ho vidieť 50%. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Příjemné spojení Cyrus x Moore mi dávalo dojem, že tyhle dvě by opravdu spolu mohly mít příbuzenský vztah :) Americké úsměvy všude kam se podíváš, klasická klišé, Amerika na každém rohu... Ale když jsem tento film zapla s tímto očekávání - nic mě už nepřekvapilo :) I když vlastně - jedno klišé bylo opomenuto - neodehrávalo se to v New Yorku ;) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

A máme tu dokonalý americký kopírák. Američanům asi ještě nikdo neřekl, že existuje dabing, který problém s cizím jazykem vyřeší mnohem snadněji. Navíc bez nutnosti vyměnit hezkou a sympatickou Christu Theret za protivnou a nehezkou Miley Cyrus, která, chválapánubohu alespoň za to, zatím ještě nevyplazuje jazyk jako Gene Simmons a nevystrkuje na každého zadnici. Jinak není moc co řešit. Děj i většina scén jsou okopírovány do posledního slova a nejmenšího detailu. Něco je přehlednější vež v původní verzi a něco méně, něco je vtipnější a něco méně a kdo neviděl originál, klidně s tímhle vystačí. I když je to vlastně jen náhražka. Pokud by se někdo rozhodovoal, které verzi dá přednost, radil bych spíš tu francouzskou. Přece jen je v mnoha ohledech lepší. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Milí uživatelé! Nikdy neříkej nikdy, ale přesto si troufám tvrdit, že na FB nikdy nebudu. Mimo jiné víte, že všechny fotky a komentáře jsou vlastnictvím FB a i když zrušíte (smažete) svůj profil tak je to jedno, je to v databázi a Vy to nevlastníte, ale FB ano? Potom se přátelé diví, že maj vykradenej byt, když napsali, že jedou na prima dovču od-do a pochlubili se fotečkami, v čem že to bydlí, Nuže k filmu, víceméně tedy spíše více podprůměr, Demi je stále sexy, ale to snímek rozhodně nezachrání. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Počas natáčania si Douglas Booth vypestoval závislosť na mrkve, pretože ju žuval, keď bol nervózny. (Arsenal83)
  • Promítání snímku bylo povoleno pouze ve 23 zemích. (chelseaman22)
  • Ve filmu zazní skladba "The Big Bang" od Rock Mafia, v jejímž videoklipu shodou okolností hraje Miley Cyrus, představitelka Loly. (Reesam)

Reklama

Reklama