Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Nejprve si musíme říct, co je vlastně film, k čemu filmy jsou! Ve filmu, si můžete prožít to co v životě ne, sci-fi, akční, western, anime atd.. Co je ale tohle ? Takový "normální" život puberťačky, který je v tomto filmu vyobrazen jako ženské porno aneb krásní muži jsou stydlivý,hodní a sem tam z nějakého se vyklube parchant, naopak ti méně hezcí jsou divní a úchylní. Vše zaobalené do té vzdorující pubertální atmosféry ... A tak nakonec vzniká tahle podivnost zvaná LOL. + ještě bych dodal, že herci jsou s těží průměr jakož to i kamera, scénář vlastně téměř vše. .... HODNOCENÍ: 15% (1*) ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Ten film má docela dobrý scénář, nápad, zpracovaní, všechno. Poměrně dobrý romantický film prozkoumávající i vztahy rodičů a jejich dospívajících dětí. Existuje ovšem jedna jediná věc, přes kterou jsem se nedokázal přenést a tou je afektovanost některých herců. Miley Cyrus, která se tu pokouší hrát, se s afektovaností oproti Hannah Montana sakra krotí, ale i když mi není vyloženě nepříjemná, tak mi jako herečka opravdu nesedí a nesedla a vzhledem k tomu, že s hereckou kariérou nejspíš sekla, už asi nesedne. Ale není to jen ona, tady mi upřímně herecky seděla prakticky pouze Demi Moore a s přivřenýma očima Douglas Booth. A LOL vždyť ona ta Miley není ani hezká, tak proč po ní tolik kluků ve filmu šílelo??? ()

Reklama

peetriss odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu by stačilo jako komentář opsat jeho název, protože je tak hloupý, až LOL! Škodolibý smích se však po půlhodině změnil v neuvěřitelná muka. Tak za prvé: dialogy razí na dálku svou hloupostí, celá scénáristická konstrukce na tom není o mnoho lépe, a za druhé: korunu tomu dává naprosto tragicky hrající Miley Cyrus - udivuje mě, že zůstala nepovšimnuta při nominacích na Zlatou malinu. Pro cílové publikum americké mladé generace odkojené konzumní MTV pseudokulturou bylo natočeno mnoho směšných filmů, ale LOL mezi nimi bezpečně vyčnívá. Nechci se nijak dotknout Miley Cyrus, ale hraje si na více, než na co má. Je to průměrná tuctová holka, a její o třicet let starší filmová matka Demi Moore mně připadala mnohem šarmantnější, půvabnější a přitažlivější. A vůbec nebýt Demi, film bych si v telce nepustil, akorát nevím zda má takovéto role zapotřebí přijímat. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak po francouzské LOL, tu máme její americkou sestřičku, nutno říci že o poznání méně vtipnější a vímavější vůči všem těm vztahům dospívající omladiny se svejma rodičema, rodičů se svojí dospívající omladinou, omladinou mezi sebou a rodiči mezi sebou a taky citlivější na to, jak tam každej zálaskovanej blbne jak fanoušci baníku ostrava. Chápu že americkej LOL je asi bliží americkýmu publiku, a francouzskej LOL zase evropskýmu hlavně teda frantíkům, ale pokud jde o mě u mně je vítěz úplně ten první LOL, který ještě nebyl LOL, ale jmenoval se Večírek, debutovala v něm Sophie Marceau a oba současný filmový LOLy ho těžce kopírují, protože večírek byl z mý doby, z doby kde se vztahy neřešily na chatu, na facebooku a přes sms, doba která v sobě měla ztracené kouzlo pomalosti. ()

Ev.D. odpad!

všechny recenze uživatele

LOL aneb Strach a Hnus z USA. Kamarádka mě hodně dlouho nutila at se na to podívám jen co jsem viděla že v tom hraje Miley Cyrus mi bylo jasný ,že to nechci vidět ,ale přece jen sem se rozhodla podívat a upevnit si můj názor že ji nesnáším. První scéna s ní a začalo se mi dělat špatně ,protože ta scéna byla fakt divná, připadala mi že jsou na drogách a výraz ,,Loly" tomu dost naznačoval , takže jsem popřeskakovala většinu scén ,protože se na to nedalo dívat. Jedna velká reklama na všechno možný. Dala bych tak 0,4 hvězdičky za Demi Moore ,ale tady nemá vážně co dělat, má na lepší filmy. A jak jsem řekla tohle dílo mě ujistilo ,že Miley Cyrus vážně nesnáším a po tomhle ještě víc. Určitě bych napsala na obálku tohoto DVD : ,,Varování: osobám se slabou povahou se nedoporučuje, může mít katastrofální následky!" ODPAD! ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Promítání snímku bylo povoleno pouze ve 23 zemích. (chelseaman22)
  • Pôvodne nebolo v scenári, aby Janice (Lina Esco) zjedla slimáka v Paríži, ale herečka Lina Esco to chcela vyskúšať. Reakcia Ashley Greene bola skutočná. (Arsenal83)
  • Aj keď sa vo filme neuvádza, na jej facebookovej stránke je celé meno Loly (Miley Cyrus) zobrazené ako Lola Williams. (Arsenal83)

Reklama

Reklama