Reklama

Reklama

Tajemství starého hotelu

  • USA The Innkeepers (více)
Trailer 1

Claire (Sara Paxton) a Luke (Pat Healy) jsou posledními zbývajícími zaměstnanci v hotelu Yankee Pedlar Inn, který má být po více než 100 letech fungování uzavřen. V minulosti se tu odehrála děsivá vražda dívky, jejíž tělo bylo poté ponecháno po tři dny ve sklepení, aby na hrozný čin nikdo nepřišel. Hotel získává pověst nejstrašidelnějšího hotelu Nové Anglie. Claire a Luke jsou určeni k tomu, aby odhalili tajemství hotelu a potvrdili tak jeho temnou pověst. Do hotelu přicházejí poslední hosté a vše se zatím zdá být normální. Luke na své internetové stránce popisuje podivné události v hotelu. Mladé Claire vypráví o tom, jak v hotelu uviděl ducha zavražděné dívky a během nocí proto nahrává zvuky v domě. O nahrávání se střídá s Claire, která jako první narazí na divné zvuky a události. Jejich pátrání je usilovnější a nebezpečnější. Zjišťují, že klíč ke všemu je ve sklepení hotelu. Když se rozhodnou navštívit jeho temné chodby, zjišťují, že tak neměli raději nikdy učinit. (Beastmaster4)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

To byl teda zas jednou nesmysl a blbost ... Jako vizual a kamera úžasná, za to dávám 2*. Ale jinak celý pojetí filmu do ztrapňující se hororové "parodie"/komedie?? O co tady vlastně komu šlo? Rozesmát diváka, nebo ho postrašit? Utahaný trapný, s jednou opravdu úžasnou lekačkou/záběrem (dědek ve sklepě). Jinak naprostej propadák u mě bez nutnosti to jakkoliv dál a víc komentovat ... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Westovým nejoblíbenějším filmem je určitě Osvícení,když mu osud dal to štěstí,že se může živit točením hororů,u svého dalšího projektu vykastroval svůj nejmilejší film a ještě se přitom 20x koukal na Wanovo Insidious a přemýšlel co mu ukradne,nakonec mu ukradl piáno a Noirový nádech.Svým způsobem řemeslně dobrá práce,ale pouze po technické stránce.Castingový fail v podobě Sary Paxton,která sice hraje skvěle,ale neuvědomuje si,že hraje v hororu a né v nezávislé letní komedii.Příběh by si vycucal z prstu i retardovaný čtenář chvilky pro tebe a navíc se nedohrabe k žádné pointě,i když je od příchodu starého pána průhledný.Co na tom že se Westovi daří primitivní lekačky pomocí rychlých střihů a zvuků,které natočíme za pár měsíců při našem dalším projektu taky a to slavnostně přísahám.Podivná patlanina všeho možného,kde se plných 85 minut absolutně nic neděje,aby se to přes tři mizerné lekačky dohrabalo do pointově prázdného wtf finále,dle staré školy.Jeden z obsahově nejhorších hororů posledních let a opravdu trapný pokus o jakou si originální podívanou,z tohodle já se teda fakt N*E*P*O*S*E*R*U* :D Wanovo Insidious spláchne tuhle brečku do kanálu.25% za kameru,nádech občasné atmosféry a komediální výstupy Sary Paxton,které ovšem nemají v hororu co pohledávat. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nevím sice moc, ale vím trochu o spoustě věcí........... Ve velmi pomalém duchu se příběh rozjíždí. Převážně sledujeme jen nic neříkající dialogy mezi Claire (Sara Paxton) a Lukem (Pat Healy) Až po dvaceti minutám začnemě pomalu chápat o čem to bude. CITÁT - V tomhle hotelu jsou duchové......... Divák poznává minulost hotelu, kde Claire a Luke pracují. Druhá linie příběhu nás seznamuje s Madeline O´Malleovou, která byla nalezena ve zmíněném hotelu - mrtvá. CITÁT - ......a tak duch Madeline chodí po hotelových chodbách a čeká na svou lásku........ Události v hotelu Yankee Pedlar Inn se začínají stupňovat a zvyšuje se mrazení v zádech. CITÁT - Oni nechtějí říci co chtějí............ Zdálo se, že by to mohlo býti dobré, ale události posledních chvil příběhu spadly tvůrcům do sklepa a ponořily se do laciného hororu. CITÁT - Duchu Madeline O´Malleové, zjev se nám!!........................ ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Absolutní průměr absolutně ve všem. Nespoléhala bych na to, že to utáhnou herci (neutáhli) ani příběh (nuda), pochvalu zaslouží snad jen zvládnutě podaný budování napětí, který ale kazí jakási lehce komediální poloha či co (nevhodnej charakter hlavní hrdinky). Upozorňuju, že je to přesně ten typ filmu, kde se hodinu a čtvrt střídá nic s pár scénama detektivního pátrání po duchách pomocí magneťáků - samozřejmě s občasným mírným polekáním - aby v posledních patnácti minutách nastoupilo jakýs takýs strašení a byl konec. To jen tak na okraj, abyste od toho nečekali snad něco intenzivnějšího. Dá se to, pokud člověk přistoupí na "pravidla hry". Jo a opět pokus vyděsit Chopinovým legendárním nokturnem. Copak to jde? ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Super, takže tu máme prvé hororové sklamanie roka, aspoň pre mňa. Tradičná duchárska báchorka o jednom hoteli, v ktorom si dvaja zamestnanci krátia čas naháňaním duchov. Tak si to poďme rozobrať. Nebudem chváliť slušnú remeselnú stránku, pretože tú beriem už automaticky. Čo by sa pochváliť dalo, je vzhľad ducha, ten bol k svetu. Viac ako celý film ma však zaujali pekné oči hlavnej hrdinky. Ďalšou výhodou je priamočiary dej, takže veľmi nad tým netreba premýšľať, malý počet postáv a miestami celkom slušná atmosféra. Teraz poďme k mínusom. TEMPO! Čistý a jasný zabijak filmu. Prvých 50 minút sa nič nedeje, potom konečne ukážu ducha, a ja som sa tešil, že sa to konečne rozbehne. Houbeles. Samozrejme záverečných 15 minút to celé zachraňuje, ale pre mňa už bolo trochu neskoro. Ináč pekný poster, ale čo z toho, megahit roka to teda nebude ani zďaleka. Suma sumárum: Priemer. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natáčaný v skutočnom hoteli Yankee Pedlar Inn v Torringtone, Connecticut. Natáčalo sa 17 dní. (beso74)

Reklama

Reklama