Reklama

Reklama

Tajemství starého hotelu

  • USA The Innkeepers (více)
Trailer 1

Claire (Sara Paxton) a Luke (Pat Healy) jsou posledními zbývajícími zaměstnanci v hotelu Yankee Pedlar Inn, který má být po více než 100 letech fungování uzavřen. V minulosti se tu odehrála děsivá vražda dívky, jejíž tělo bylo poté ponecháno po tři dny ve sklepení, aby na hrozný čin nikdo nepřišel. Hotel získává pověst nejstrašidelnějšího hotelu Nové Anglie. Claire a Luke jsou určeni k tomu, aby odhalili tajemství hotelu a potvrdili tak jeho temnou pověst. Do hotelu přicházejí poslední hosté a vše se zatím zdá být normální. Luke na své internetové stránce popisuje podivné události v hotelu. Mladé Claire vypráví o tom, jak v hotelu uviděl ducha zavražděné dívky a během nocí proto nahrává zvuky v domě. O nahrávání se střídá s Claire, která jako první narazí na divné zvuky a události. Jejich pátrání je usilovnější a nebezpečnější. Zjišťují, že klíč ke všemu je ve sklepení hotelu. Když se rozhodnou navštívit jeho temné chodby, zjišťují, že tak neměli raději nikdy učinit. (Beastmaster4)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

akisha 

všechny recenze uživatele

Absolutní průměr absolutně ve všem. Nespoléhala bych na to, že to utáhnou herci (neutáhli) ani příběh (nuda), pochvalu zaslouží snad jen zvládnutě podaný budování napětí, který ale kazí jakási lehce komediální poloha či co (nevhodnej charakter hlavní hrdinky). Upozorňuju, že je to přesně ten typ filmu, kde se hodinu a čtvrt střídá nic s pár scénama detektivního pátrání po duchách pomocí magneťáků - samozřejmě s občasným mírným polekáním - aby v posledních patnácti minutách nastoupilo jakýs takýs strašení a byl konec. To jen tak na okraj, abyste od toho nečekali snad něco intenzivnějšího. Dá se to, pokud člověk přistoupí na "pravidla hry". Jo a opět pokus vyděsit Chopinovým legendárním nokturnem. Copak to jde? ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Vítejte na další hrůzyplné expedici za duchovními bytostmi s naším pojízdným spiritistickým svatostánkem Generova Kreativní Indulona Bubu Show. Mé jméno je Chuj deGenero a budu dnes vaším průvodcem po záhrobním světě. Doufám, že si na základě doporučení v letáčku vzali všichni hororoví experti náhradní spodní prádlo a ti ostatní dobrou knihu. Stojíme před rozkošným hotýlkem Yankee Pedlar Inn a navštívíme jeho mrzuté a neklidné mrtvé osazenstvo. Prosím nešpitejte, nehihnějte se, kdo by se nudil a neměl o výklad zájem, může kouřit nebo sledovat na recepci pornografické filmy. Jste připraveni se bát?! Ano?! Takže zbytek výkladu spoj, Lery! Nyní pro ukázku řekneme této blbé blondýně: Nechoď do sklepa, je tam příšerný duch nahého dědka, roztrhá tě na kusy. Sledujte její zajímavou, ale přiznejme nikterak překvapivou reakci: bere klíč a do ruky baterku a kráčí, no ano, přesně jak jsem předpokládal, po schodech dolů a všimněte si, už jí naháč honí a holka piští, sere hrůzou a je po ní veta. Děsivé, že? Můžeme se tedy pomalu vrátit k autobusu, dáme si krátkou přestávku na občerstvení a počkáme na Jakuba, až se přebalí. ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Režisérov predošlý House of the Devil bol veľmi príjemným mrazivým potešením. Nový horor sľuboval mnohé, znovu tajomný dom a znovu hrdinku v hlavnej úlohe. Nepodarilo sa to. Scenár je priam úbohý a 80 minút z filmu ponúka len nezaujímavú a nudnú vatu. Nedeje sa jednoducho nič. Postavy blabocú, pobehuje sa po dome a celé to postráda akúkoľvek atmosféru. Posledných 10 minút filmu je už akčnejších a napínavejších, ale celé to jednoducho nedáva zmysel, nemá to dej a pôsobí to maximálne zbytočne. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje spoiler! Poměrně dlouho trvalo, než se tam začalo něco dít. Potom tam byly slušné scény, které přinesly nějaké to napětí a zimomriavky. Na konci jsem čekal nějaké rozuzlení o uvězněných duších, to jsem bohužel nedostal. Některé lekací scény mohly být víc propracovanější a některé nenaháněly strach vůbec. Musím pochválit to čekání na nějaké vystrašení, kde jsem byl opravdu v napětí, kdy, kde, kdo vybafne a co se stane. Závěr je svým způsobem zajimavý, ale pro náročnější diváky bude zřejmě nedostatečný, já jsem čekal trochu něco víc, i tak to ale byl dobrý duchařský horůrek. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Dle očekávání nesou The Innkeepers režisérovy typické znaky z Domu ďábla, tedy kromě náhlého finále i celkovou roztahanost a minimum lekacích scén. To ovšem nevadí, protože tím buduje skvělé napětí a člověk se zkrátka nebojí toho, co se děje, ale toho, co může následovat. Ovšem přecijen bych doporučil nedívat se před zhlédnutím filmu na trailer, který krapánek spoiluje. Všechny takové silnější momenty můžeme vidět v traileru a pak jsme s filmem trochu zklamaní. Ti West vytvořil upřímný a realistický pohled na primitivní duchařský příběh se sympatickými postavami. Skvěle napsané a zahrané charaktery jsou jedním z hlavních taháků snímku. Určitě se těším na režisérův další počin, tohle byla dobře odvedená práce, i když s odstupem času bych jí zas tak moc nepřechvaloval. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natáčaný v skutočnom hoteli Yankee Pedlar Inn v Torringtone, Connecticut. Natáčalo sa 17 dní. (beso74)

Reklama

Reklama