Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sebastian Gutierrez zasadil snímek do prostředí rozličných barů, kde se kříží osudy několika lidí. Společné útočiště - bar - spojuje hlavní postavy a nechává diváka na chvíli nahlédnout do jejich životů. Nenásilné prezentaci a oddychové atmosféře dominují dlouhé dialogy, ostatně o nich film je. Sledujeme krátkou epizodu detektivky Carly Gugino, tanečnice Emmanuelle Chriqui, jejího bratra a dokonce se zde objeví i Zachary Quinto, jakožto zklamaný manžel. (SaNGe)

(více)

Recenze (33)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Originální a zajímavý film plný mých oblíbených herců. Nejedná se o nic hlubokomyslného ani příliš vážného. Je to jen taková oddychovka plná barevných interiérů, dobrých herců, povedené hudby a propletených útržků z různých životních příběhů. Scénář je vážně dobře napsaný a ani chvíli jsem se nenudila a fotogenické lesknoucí se a blikající prostředí barů způsobuje, že se na film hezky kouká. Určitě doporučuji, ale nečekejte smršť životních mouder, ani jiných podnětů k zamyšlení. Silnější tři hvězdičky. ----"I was under the impression a bar was like a church. A place where a man can be left alone to think in peace."----"You stole his Cadillac and he got mad so he shaved your head while you were sleeping, it wasn't very fatherly but it happened."----"All words have double meaning."----"Me? I prefer to be amused than to be amusing."---- ()

Diego 

všechny recenze uživatele

Jakto, že tenhle režisér naláka na svoje nijak vyjimečné konverzačky tolik známých hvězd. Pro mě to bylo trochu moc pomalé, jako bych koukal na guy richie ve slow modu. Každopádně musíte mít na takový film mít naládu, pustit si to večer se sklenou whisky, tak dám víc, ale v tomhle ve vedru přes den jsem skoro spadnul ze židle:). ()

Reklama

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Zadarmo? No nepozri si to! Naozaj príjemná oddychovka, ktorá ponúkne oveľa viac ako by ste čakali - zaujme, pobaví a nenudí. Niekoľko skvelých hercov sa objaví v niekoľkých baroch, pričom každý chvíľku ťahá pílku. DeVito ako muž, ktorý pozná nejakých chlapíkov, Chriqui ako veľmi sexy tanečníčka, Hartnett ako detektív (nie dôstojník :) no a samozrejme gilmorka Bledel či pre mňa menej známa Carla Gugino, ktorí spolu dotvárajú výbornú atmosféru celej snímky. I love ping-pong. (86%) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Kombinaci Cugino, Chriqui, Gutierrez mám čím dál raději, ačkoli z jejich společných filmů je u mě tenhle nejslabší, což ale rozhodně neznamené, že by byl špatný. Už kvůli všem zmíněným + Rosario Dawson a Lauren Lee Smith si tuhle konverzační chuťovku nenechám jen na jedno shlédnutí. Jen mě docela mrzí, že se v novém Gutierrezovo počinu tentokrát už neobjevily Adrianne Palicky a Marley Shelton. PS: Furt jsem čekala na imaginární rauchen pauzu a ono prd :( ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Nezáživná konverzačka, která láká na spoustu známých hereckých tváří, ale ve skutečnosti nic hodnotnějšího nabídnout nedokáže. Uspávací tempo, prázdné dialogy, absence humoru a tak dále. Gutierrezova předchozí Elekra Luxx mi nesedla úplně stejným způsobem. Asi nepatřím mezi cílovou diváckou skupinu tohoto filmu, potažmo režiséra Gutierreze. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film bol natočený za 11 dní na kameru Canon 7D. (U_S_O)
  • Prvý celovečerný film so známym hereckým obsadením nakrútený výlučne pre internet. (U_S_O)

Reklama

Reklama