foto

Gary Hudson

  • nar. 26.3.1956 (61 let)
    Newport News, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Padesát odstínů svobody
2017 Padesát odstínů temnoty
2016 Night Wings
2015 Moving Targets
2014 The Girl He Met Online (TV film)
Wings of the Dragon
2013 Missing at 17 (TV film)
Obhajoba Santy
The Perfect Boss (TV film)
2012 Nevsky Prospect, The
2011 Deadline
Girl Walks Into a Bar
2010 Dancing Ninja
2008 Infekce
Line in the Sand, A
Mořská bestie (TV film)
Perfect Sport
Poslední šance
2007 Nora Roberts: Městečko Angels Fall (TV film)
Paralelní svět (TV film)
Resident Evil: Zánik
Vzpoura v Seattlu
2006 Král smutku
Sousedské peklo (TV film)
Vražda v mém domě (TV film)
2005 Král hadů (TV film)
Záhadný muž (TV film)
2004 Duch z počítače (TV film)
2003 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Three's Company' (TV film)
Podvodnice
2002 Aréna smrti 2
Season on the Brink, A (TV film)
2001 Dvojí život mého muže (TV film)
Mrtvý bod
2000 Americká dívka (TV film)
Dotek zla
Nevlastní dcera
Šílený policajt
1999 Legenda mysu pirátů
Operace Delta Force 4
Vyhnanec
1998 Neviditelný útočník
1997 The Dukes of Hazzard: Reunion! (TV film)
1996 Cheyenne
Nymfomanka
1995 Damoklův meč
Texas Payback
Ďábelský zabiják
1994 Mind Twister
Oběti zloby (TV film)
Scanner: Policajt
Svůdce
Síla
1993 Vražedná terapie
Wild Cactus
Štvanec
1990 Noční anděl
1989 Cameron's Closet
Road House
1988 Klub zabijáků (TV film)
1983 For Love and Honor (TV film)
1981 Závod s časem
1979 Skatetown, U.S.A.

TV seriály

2015 Kravaťáci (TV seriál)
Marnost (S04E14)
2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
Tohle že je láska? (S08E13)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
Třináctý krok (S06E13)
2009 Wild Roses (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Kodex cti (S06E22)
2004 Smallville (TV seriál)
Krajanka (S03E22)
Odpuštění (S03E21)
Dědictví (S03E17)
další epizody (4)
2001 Paradise Falls (TV seriál)
1998 Air America (TV seriál)
1997 JAG (TV seriál)
Přízrak (S02E07)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
Safe at Home (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace