Reklama

Reklama

Legendární boxer Roberto Duran neměl právě jednoduché začátky. Pocházel z chudé rodiny a protloukal se, jak se dalo. Vše se změnilo v okamžiku, kdy ho začal trénovat věhlasný trenér Ray Arcel, a první úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (33)

malylada 

všechny recenze uživatele

V poslední době se roztrhl pytel s boxerskými dramaty. Příběh opět mapuje jednoho z šampionů v boxu Roberta Durana, jeho problematickou morálku, trnitou životní cestu za úspěchem a klíčové momenty v kariéře. V podstatě není příliš, co snímku vytknout, podařené obsazení a skvělá výprava. Nicméně pokud bych měl sáhnout po této látce nebo srovnávat s kousky Rockyho, Ali, Boj a podobně, asi bych si vybral je. Přece jen příběhu chybí ty emoce, které sportovní dramata potřebují a samotný osud boxera není tak vyhrocený a zajímavý. Ani ringové scény nepředčí zmiňované kousky a mnohdy mi připadal střih stejný. Možná zbytečný životopis, který zapadne mezi boxerskými filmy v zapomnění.......6/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Takové nic proti ničemu. Hands Of Stone je rutinní boxerské drama, které v sobě míchá osvědčené žánrové značky, aniž by přineslo něco nového. Na druhou stranu je potřeba ocenit, že je to zručně natočené a solidně zahrané, ačkoliv Durán je tu v Ramírezově podání docela dost na pěst. Koukat se na to dá, ale kdyby se ty finance vrazily do nějakého filmu pojednávajícím o nepokojích kolem Panamského průplavu, bylo by to asi lepší. 55% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tohle se mě líbilo určitě více než nedávný zbytečně nadhodnocený a ufňukaný Bojovník. Sice se zde opět čerpá z Rockyho, Zúřícího Býka a kdoví z čeho ještě, ale vůbec to nevadí, protože Edgar Ramírez má přece jen charisma a záda mu kryje po čase ukázkově hrající De Niro. Ana de Armas navíc dodá nějakou tu odhalenou scénu navíc a i souboje v ringu to úplně neshodily. Ali to sice není, ale i tak 60%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to boxerský film, tak budu trochu hodný, ale přece jen je to spíše průměrné, než jakékoli jiné. Roberto Durán je určitě zajímavou postavou, ale v tomhle podání vypadá jednoduše jako zlobivé dítě, které se napravilo, nebo spíš které mělo svoje problémy a vyřešilo si je. Robert De Niro fajn, ale jinak nikdo moc neexceluje. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"CIT PRO BOJ V RINGU JE UMĚNÍ. DAR OD BOHA, CO VYCHÁZÍ Z BOXERŮ STEJNĚ JAKO MALBA Z UMĚLCE. BUĎ JSTE TÍM POŽEHNÁNI OD NAROZENÍ.....NEBO PROKLETI JEHO ABSENCÍ AŽ DO SVÉ SMRTI." Já se rozhodl být požehnán krásou kubánské seňority Aničky a jen kvůli ní do toho filmu šel a k velkému překvapení jsem byl požehnán hned nadvakrát, nejen tou sexy kočenkou a její odhalenou krásou, ale i nečekaně výborným životopisným dramatem o mně do této doby zcela neznámém latino hrdinovi zpoza boxerského ringu. Asi je to mou láskou k LatinoAmericano nebo nevím, ale tuhle zajímavou boxerskou životní dráhu jsem si užíval se vším všudy. Tenhle film je plný latino nádechu a atmosféry, přiměřeně antiamericano (člověk se dozví i něco málo o komplikovaném vztahu mezi Panamou a USA). Emoce jsou cítit v ringu i mimo něj a De Niro jako trenérská legenda je taková pomyslná třešinka na dortu. Absolutně nechápu to vlažné přijetí tady....tohle je fakt dobrý boxerský film a mě zaujal i svou komplexností mnohem víc než třeba lépe přijímaný a hodnocený Ali. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama