Reklama

Reklama

Kluci z kalendáře

(TV film)
  • Česko 12 vánočních mužů (více)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Romantická komedie, natočená na motivy románu Decent Exposure od Phillipy Ashley, vypráví o PR manažerce, které se štěstí vyhýbá velkým obloukem a jež využívá své profesionální know-how k rozpálení malého městečka v Montaně... Pro newyorčanku a PR manažerku E. J. Baxter jsou tohle pěkně neveselé Vánoce. Během pracovního večírku přijde o svou skvělou práci na Manhattanu i o svého snoubence. Štěstí se jí vyhýbá velkým obloukem, a tak se E. J. ocitne na druhém konci světa, v malém městečku Kalispell ve státě Montana. Její novou pracovní náplní je sehnat finanční zdroje pro místní stanici záchranářů, a tak se tamní pracovníky snaží přesvědčit, aby pózovali nazí pro fotky a la Muži z kalendáře. Časem E. J. zjistí, co je pro ni v životě skutečně důležité a jako bonus získá srdce jednoho z krasavců… (HBO Europe)

(více)

Recenze (14)

freddy 

všechny recenze uživatele

Když přistihnete na záchodcích během firemního vánočního večírku svého partnera se svou šéfovou, je vysoce pravděpodobné, že to nepřejdete jen mávnutím rukou. A jelikož se tohle na začátku filmu stane hlavní hrdince, nemůže být divu, že je nucena hledat si novou práci, kterou naneštěstí nachází v malém městečku daleko od New Yorku, na který dosud byla zvyklá. Nicméně malá městečka mají ten dar, že dokážou člověku docela přirůst k srdci... Tenhle film, to je vlastně takový příjemný a milý příběh, jehož děj začíná a končí o Vánocích a mezitím se toho v životě hlavní hrdinky stihne odehrát opravdu mnoho. Je zde několik věcí, které mám ve filmech rád, především tedy scény z vánočního období, pro které mám slabost, dále je zde nádherné maloměstské skoro až venkovské prostředí a především postavy, které jsou perfektně napsané i zahrané, a které mi byly velice sympatické. Dohromady tedy tento film není nikterak špatný a jakýsi průměr si udržuje, a i když jsem dle názvu čekal vánoční film, kterého jsem se nedočkal, tak jsem nakonec vcelku spokojen a filmu uděluji tři hvězdičky. ()

berusche odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte tu hlášku z Vratných lahví, jak se Svěrák ptá své ženy, jak může v televizi koukat na takové bláboly? Ona se na něj podívá a říká: žehlils někdy? Já mohu s klidným srdcem říct, že tohle je tak hrozný, že ani žehlit se u toho nedá. Neodpustím si ale, že hlavní hrdinka je stará asi jako moje matka, což v romanťáku tohoto typu působí více než komicky (mami promiň, ty máš taky právo na lásku, samozřejmě). ()

Liqid 

všechny recenze uživatele

Jeden kýč za druhým, příběh bez pointy odhadnutelný po pěti minutách. Naštěstí se na tu přírodu a bloncku dívat chvíli dá. ()

tempus 

všechny recenze uživatele

Bylo to sice hrozně šablonovité, ale díval jsem se kvůli Oliv z Řekni, kdo tě zabil, bylo to krátké, plynule natočené, takže si moje hodnocení zaslouží. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Kristin Chenoweth v hlavnej úlohe tohto treťotriedneho TV filmiku, môže byť akokoľvek dobrá a zlatá alebo čo ja viem, čo ešte, ale ten jej hlas ?! Človeku sa ťažko verí, že ona v skutočnosti spieva! Kristin rozpráva tak, ako keď stúpite na „mončiči“ alebo inú pískaciu hračku! Už len kvôli tomu stojí tento film za zhliadnutie :) samozrejme bez dabingu..je to hrozná zábava! Musím ale dodať, aby neostala len kritika, že potom som si ju vypočula na youtube – a spieva celkom pekne :) Tento - vianočný - filmik som si pozrela čiastočne aj zo zvedavosti, chcela som totiž vidieť herečku Annu Chlumsky, pretože naposledy som ju videla ako 11 ročnú v skvelom filme „Moja prvá láska“ s Culkinom z roku 1991. ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu film zabíjí výběr Kristin Chenoweth do hlavní role. Nepůvabná, nesympatická, ve 40 vypadá na 50, a hlavně velmi špatná herečka. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

To se vezme super film Holky z kalendáře, seriál Muži na stromech a ještě film Holka z města; toto vše se řádně vykrade, k tomu se přimíchá jedna velmi nesympatická hlavní hrdinka s líčením typu "stará mladá" - a toto veledílo je na světě! Měla jsem chuť na romantickou komedii, tedy jsem se rozhodla ignorovat nízké hodnocení a film zkouknout, ale chyba lávky...ani fešáci z kalendáře toto nezachraňují. ()

Emilii 

všechny recenze uživatele

Romantika na entou, jenom kdyby hlavní představitelka nebyla tak "děsná", vím, že ta herečka nemůže za to jak vypadá, ale snad to vidí alespoň režisér, protože tak děsný rysy do romantického filmu nepatří, ale zato "záchranáři" to všechno smazali! Jednoduše řečeno slaďák jako hrom! Děvčata: koukněte na to! ()

reccal 

všechny recenze uživatele

Naprosto klasická linie nové prostředí-nová láska-hádka-happyend je tentokrát okořeněná nádherným panoramatem hor a nábojem skupiny záchranářů. Ačkoli u představitelky hlavní role obdivuji její životopis, bohužel vypadá jako uprchlík z muzea voskových figurín a působí nesympaticky. Nápad s kalendářem je ale fajn, romantická i komediální linka vcelku funguje a díky krásným horám a přírodě zaokrouhluji na 45% a tři plné hvězdičky. ()

durkes 

všechny recenze uživatele

Pre mňa príjemná oddychovka na daždivé sobotňajšie popoludnie......Bavilo ma to ďaleko viac ako nezmyselné vesmírne sračky (predtým som sa snažil pozrieť Pasažierov, či Na hrane zajtrajška) alebo filmy typu Capitain America. Ja som si oddýchol i pobavil sa. ()

Reklama

Reklama