foto

Arlene Sanford

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Hodně štěstí, Charlie: Film o velké cestě (TV film)
2010 Untitled Michael Jacobs Pilot, The (TV film)
2009 Kluci z kalendáře (TV film)
2006 Women of a Certain Age (TV film)
2002 Frank McKlusky
1998 Na Vánoce budu doma
1996 Bradyovi 2
1994 Babymaker: The Dr. Cecil Jacobson Story, The (TV film)
1993 Arly Hanks (TV film)
1986 Welcome Home

TV seriály

2017 Grace and Frankie (TV seriál)
The Musical (S03E12)
The Labels (S03E10)
The Incubator (S03E02)
2016 Grace and Frankie (TV seriál)
The Road Trip (S02E04)
Prolhané krásky (TV seriál)
The DArkest Knight (S07E10)
2015 Younger (TV seriál)
Shedonism (S01E06)
Prolhané krásky (TV seriál)
Don't Look Now (S06E04)
2014 Mind Games (TV seriál)
Mladí a hladoví (TV seriál)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
The Blond Leading the Blind (S02E17)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Someone to Watch Over Me (S01E20)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Please, Do Talk About Me When I'm Gone (S01E08)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Naše klidné království (S07E09)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Unhitched (TV seriál)
2007 Wedding Bells, The (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
My Boys (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
The Game (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
3 libry (TV seriál)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Láska, s.r.o. (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Mrtvá zóna (S01E06)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Mě se nikdy nezbavíš (S02E03)
Kdo je rád sám? (S01E19)
další epizody (5)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kevin Hill (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vstupte, cizinče (S01E05)
Hezký obrázek (S01E03)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Eve (TV seriál)
I'm with Her (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
2001 Go Fish (TV seriál)
2000 Battery Park (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Ed (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
První den v Chiltonu (S01E02)
Girlfriends (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Ally (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
Wasteland (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Románek (S01E04)
Temporarily Yours (TV seriál)
1996 The Last Frontier (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Pride & Joy (TV seriál)
The Great Defender (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Životní šance (S01E06)
1993 Almost Home (TV seriál)
1992 Camp Wilder (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
Torkelsons, The (TV seriál)
1990 Ferris Bueller (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Školní večírek (S01E06)
Dear John (TV seriál)
Eisenhower & Lutz (TV seriál)
1987 Days and Nights of Molly Dodd, The (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1984 Rituals (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace