foto

Arlene Sanford

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Hodně štěstí, Charlie: Film o velké cestě (TV film)
2010 Untitled Michael Jacobs Pilot, The (TV film)
2009 Kluci z kalendáře (TV film)
2006 Women of a Certain Age (TV film)
2002 Frank McKlusky
1998 Na Vánoce budu doma
1996 Bradyovi 2
1994 Babymaker: The Dr. Cecil Jacobson Story, The (TV film)
1993 Arly Hanks (TV film)
1986 Welcome Home

TV seriály

2019 Grand Hotel (TV seriál)
Love Thy Neighbor (E06)
Prolhané krásky: Perfekcionistky (TV seriál)
Hook, Line And Booker (E08)
Dead Week (E07)
2018 Life Sentence (TV seriál)
Wes Side Story (E05)
2017 Grace a Frankie (TV seriál)
Muzikál (S03E12)
Štítky (S03E10)
Inkubátor (S03E02)
2016 Grace a Frankie (TV seriál)
Výlet (S02E04)
Prolhané krásky (TV seriál)
The DArkest Knight (S07E10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt při obraně (S11E11)
2015 The Royals (TV seriál)
Unmask Her Beauty to the Moon (S01E05)
We Are Pictures, or Mere Beasts (S01E03)
Znovu 20 (TV seriál)
Shedonism (S01E06)
Prolhané krásky (TV seriál)
Don't Look Now (S06E04)
Bloody Hell (S05E21)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Nebezpečná hra (S10E15)
2014 Mind Games (TV seriál)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Lesbian (S01E03)
Muži sobě (TV seriál)
Post-Posal (S03E02)
Franklin a Bash (TV seriál)
Spirits in the Material World (S04E09)
Prolhané krásky (TV seriál)
A Dark Ali (S05E10)
Kousnout se do jazyka (S04E17)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Pravda či následky (E08)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Love of Larping (E09)
Franklin a Bash (TV seriál)
By the Numbers (S03E05)
Prolhané krásky (TV seriál)
Pro mě jsi mrtvá (S03E18)
2012 Jane by Design (TV seriál)
The Finger Bowl (E04)
Nashville (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
Les Soeurs D'Estrees (S01E14)
Prolhané krásky (TV seriál)
Blondýna vede slepou (S02E17)
Ve službách FBI (TV seriál)
Zlodějská čest (S04E05)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Šílenství (S02E08)
V ghettu (S01E08)
Prolhané krásky (TV seriál)
Někdo, kdo by mě hlídal (S01E20)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Prosím, mluvte o mně, až budu mrtvá (S01E08)
Médium (TV seriál)
Dead Meat (S06E21)
There Will Be Blood... Type A (S06E17)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Naše klidné království (S07E09)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Médium (TV seriál)
New Terrain (S06E07)
Bring Me the Head of Oswaldo Castillo (S05E19)
How to Make a Killing in Big Business: Part 2 (S05E14)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Fourteen: Let the Games Begin (S02E07)
Unhitched (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Já, jenom já (S05E10)
Médium (TV seriál)
Being Joey Carmichael (S04E15)
A Cure for What Ails You (S04E13)
Wicked Game: Part Two (S04E10)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Právo na smrt (S04E16)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se zamiluje (S07E06)
2007 The Wedding Bells (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Když jsi tak chytrý, tak proč jsi mrtvý? (S02E07)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Hall Monitors (S02E12)
Médium (TV seriál)
We Had a Dream (S03E14)
2006 3 libry (TV seriál)
My Boys (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
The Game (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Prsa na scéně (S02E14)
2005 Láska, s.r.o. (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Mrtvá zóna (S01E06)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Škodolibost (S02E02)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Mě se nikdy nezbavíš (S02E03)
Kdo je rád sám? (S01E19)
další epizody (5)
Arrested Development (TV seriál)
Mr. F (S03E05)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Vyšší princip (S01E09)
Kevin Hill (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vstupte, cizinče (S01E05)
Hezký obrázek (S01E03)
2003 Eve (TV seriál)
I'm with Her (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
Zázrak v Everwoodu (S01E19)
Přísně tajné (S01E17)
Dawsonův svět (TV seriál)
All the Right Moves (S06E12)
2002 Everwood (TV seriál)
Dobrotivý Bůh (S01E05)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Forty-Two (S02E20)
Ally McBealová (TV seriál)
Láska je všudypřítomná (2. část) (S05E17)
Láska je všudypřítomná (1. část) (S05E16)
2001 Go Fish (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Nine (S01E09)
Druhá šance (TV seriál)
Ztísněná domácnost (S02E15)
2000 Battery Park (TV seriál)
Ed (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
První den v Chiltonu (S01E02)
Girlfriends (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Funeral (S01E11)
Red Dress (S01E02)
Západní křídlo (TV seriál)
He Shall, from Time to Time... (S01E12)
Ally McBealová (TV seriál)
Vánoce přicházejí (S04E06)
1999 Ally (TV seriál)
Wasteland (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Změna je život (S03E06)
Právníci a ruka (S02E18)
Sex, lži a politika (S02E16)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Románek (S01E04)
Temporarily Yours (TV seriál)
1996 The Last Frontier (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Pride & Joy (TV seriál)
The Great Defender (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Životní šance (S01E06)
1993 Almost Home (TV seriál)
1992 Camp Wilder (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
Torkelsons, The (TV seriál)
1990 Ferris Bueller (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Školní večírek (S01E06)
Dear John (TV seriál)
Eisenhower & Lutz (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1984 Rituals (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky