Reklama

Reklama

Zvonilka a velká záchranná výprava

  • USA Tinker Bell and the Great Fairy Rescue (více)

Co byste dělali, kdybyste potkali vílu? Staňte se svědky prvního setkání Zvonilky s člověkem, který není tím, kým myslíte. Dlouho před tím, než se Zvonilka setkala s Wendy a ztracenými chlapci, se seznámila s Lizzy, dívenkou, která pevně věřila na sílu vílího prášku a kouzelnou říši víl. Když víla jednoho léta navštíví rozkvetlé anglické louky, protnou se poprvé dva velmi odlišné světy a vznikne zvláštní pouto mezi Zvonilkou a zvídavým děvčátkem, které potřebuje kamarády. Zatímco se ostatní víly vypraví na odvážnou záchrannou akci, pustí se Zvonilka do velmi riskantního dobrodružství a ohrozí vlastní bezpečí i budoucnost všech víl. Prožijte naplno úžasný Disneyho nový příběh o síle důvěry a přátelství. Film Zvonilka a velká záchranná výprava je plný napětí a snění a učaruje celou vaši rodinu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Další pěkný díl Zvonilky. Je to spíše dívčí pohádka, jednoduchá, přímočará. Nesmí se ale zapomínat, že je určená pro děti. Zpracování, výprava, animace, vše je pěkné! A vzhledem k tomu, že pohádky mají potěšit především ty nejmenší srdíčka, rozvíjet jejich fantazii a představivost, nemám nic proti takovéto nenásilné formě. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Poctivý celovečerní film nejen s vílou Zvonilkou, ale i s hromadou jejích kamarádek. A taky s malou zvídavou holčičkou a starostlivým, ale v jeho racionalitě zabedněným tatínkem - přírodovědátorem. A protože i tento straight-to-DVD Disneyho animovaný produkt více než výkonně produkoval a svým umem zaštiťoval samotný Pan Pixar, John Lasseter, kupodivu to opět (už potřetí) krásně vypadá, má to myšlenku, a více než dobře to funguje. Proto i dospělého diváka dokáže přibrzdit doběla rozčilená víla, jejíž nadávání můžete slyšet jen jako jemňoučký zvoneček:) Proto i dospělý divák může svému teprv rozum beroucímu cvrčkovi během děje vysvětlovat, že ten tatínek není prostě jenom zlý a hloupý, když holčičce nevěří, že víly existují, místo aby musel lepit neschopnost a lenost tvůrců dát dohromady něco, v čem nejsou logické a dramaturgické díry rozměrů ega našeho prezidenta s jeho mluvčím dohromady:P Prostě ano, tímhle Disney - ovšem jen díky trvalému dohledu statného ošetřovatele - zabodoval. Potřetí 80%. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Třetí pohádka o víle Zvonilce nás zavede do začátku letního období. Zvonilka s ostatními vílami putují do lidského světa, aby připravili vše na letní období. Zvědavá Zvonilka je unesena malým děvčátkem a kamarádi se jí vydají zachránit. Jednoduchý příběh je natočený opět precizně. Myslel jsem si, že mi prostředího lidského světa a lidských postav nesedne, ale to jsem se hodně spletl. S malou holčičkou jsem začal pochvilce soucítit a vznikající přítelství se Zvonilkou jsem jí přál. Pohádka je opět krásná fantasy, která nabízí krásný svět a spoustu emocí. Graficky je to opět paráda a hudba je také pěkná. Mě se pohádka líbila obět vícnež předešlé díly a dávám jí 100% :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Za to, že je snímek plný humoru, který není rozhodně špatný, ale místy opravdu rozesměje, a za to, že je to hezky pohádkové, příjemné a prostě člověk ví, že to dobře skončí, dávám 60 %, protože si myslím, že tohle je něco, co může děti opravdu bavit. Navíc, pokud se podívá i dospělý, uvědomí si, jak moc je tomu dětskému světu vzdálený a možná ho to i nakopne, aby se svým dětem trochu víc věnoval, pokud tak nečinil doposud. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Krásné. Na to, jak jsem se bála celé frenčízy, že Zvonilka a obecně Disney víly budou hloupější a lacinější než všechny Barbie filmy dohromady, musím uznat, že to tak špatné věru není. I Barbie filmy mají výkyvy, od vysloveně kvalitních až po ty za trest a stejně tak je to se Zvonilkou. Takže i mezi jejími filmy se dají najít kouzelná dobrodružství, která vás doukáží vrátit do dětství i v dospělosti. A to je případ i Zvonilky a velké záchranné výpravy. Spojení světa mini víleček se světem malé holčičky, která je fandou na víly a má vysloveně ideální domeček pro panenky, který velikostí tak akorát odpovídá té naší malé Nezbedě... to je naprosto dojemný nápad. A funguje :) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Poprvé v tomto díle má Zvonilka jiné šaty než v ostatních dílech. Nemají výstřih a jsou složené z několika vrstev listů omotaných přes sebe. (Gardis)
  • Betkin otec povie, že víly neexistujú. Lenže vo filmoch o Petrovi Panovi sme zistili, že po tejto vete umrie vždy jedna víla. Zvonilke sa nič neprihodilo, hoci stála práve pre nich. Naopak v snímke Peter Pan: Návrat do Krajiny Nekrajiny (2002) začala umierať, akonáhle túto vetu vyslovili. (matthew.17)

Reklama

Reklama