Reklama

Reklama

Tranzit

  • Česko Rodina na útěku (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Aby zlodějský gang propašoval čtyři miliony dolarů skrz policejní zátarasy, ukryje svůj lup do zavazadel nic netušící rodiny na prázdninách. Teď lupiči chtějí své špinavé peníze zpět a nezastaví se před ničím, co by jim v tom mohlo zabránit. Tahle dovolená měla dát rodinu Sidwellových znovu dohromady. Když ji začne pronásledovat a ohrožovat zlodějský gang, který svůj lup ukryl do jejich zavazadel, členové rodiny pochopí, že bez vzájemné spolupráce nikdo z nich nepřežije. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi nic na filmu výrazně nevadilo. Opět skvělej Caviezel, jeho rodina, záporáci. Přesto mne klišé nějak přechází, chtělo by to nějaký parádní moment, ale nevadí, nenudil jsem se a shlédnutí nelituji. Akce fajn, sice mne mrzí, že Caviezel nepředvedl nic ze svého repertoáru Krav Maga, ale od toho mám Person of incerest. Přestřelky špatný nejsou, aj tu je jeden souboj, kterej spíš připomíná wrestling a pár honiček. Je to hůř sestříhaný, ale vizuální stránka vypiplaná a film funguje, je to takový přímočarý survival. Víckrát si to nepustím, přesto jsem se bavil. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

James Caviezel ve své nejvýraznější (filmové) roli. Škoda jen, že jde o malý, silně podhodnocený film, který však dělá svému subžánru čest. Klasická ohraná zápletka ze sebe hned v první polovině začíná otřepávat některá klišé a dokáže téměř v každém patnáctiminutovém úseku překvapit netradičním vývojem děje. To však divákovi nezabrání, aby (skoro většinou) úspěšně předem odhalil, co se bude dít. Transit je klasickým příkladem tříhvězdičkového filmu, který si v budoucnu určitě ještě pustím. Za jeho nízké hodnocení však přidám tu hvězdičku navíc. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jako oddychový nenáročný thriller mě film rozhodně nezklamal. Dobrá hudba (Ch.Westlake), úžasné močály a lužní les, vydařené automobilové honičky. Jasně, postavy se chovaly tak, jak jim to hloupý scénář předepsal - třísknete ve vzteku telefonem o silnici, abyste ztratili jediné spojení s rodinou? (no, možná extrémní cholerik, leda...) Budete stát na cestě a čekat, až k vám dorazí blížící se auto se zabijáky? A budete skákat jak pominutý s prostřelenou nohou, zmasakrovanou rukou a rozbitou hubou? Jistě, postavy jsou bez výjimky magoři, ale pokud nečekáte inteligentní (a už vůbec ne intelektuální) film, nýbrž jen pobavení pro jeden večer, pak jde o fajn pokoukání. A nebyl bych si tak jistý, zda blbci, kterým jde jen o prachy, musí notně převálcovat rodinu, která bojuje o život. Člověk v ohrožení, se totiž dokáže bít víc, než lev. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hrozně nesympatický film. Zloději se chovají jak banda debilů, rodinka se chová jako banda trochu menších debilů, všichni ostatní, kdo se kolem mihnou, se chovají jak debilové včetně poldů, a do toho rozkomíhaná kamera, rychlé střihy, rádoby cool hlášky a filtry a přesvětlený obraz, až oči bolely. Akce nic moc, a navíc mi bylo jedno, jak to skončí, jen ať už to mankote skončí. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení. Začátek sice může klamat obyčejností, ale ve chvíli, kdy vyplave na povrch Caviezelova minulost, začne i film nabírat ty správné grády. Najde se tu sice nějaká ta scénáristická berlička a dost nevhodně vložená G.I. Jane na konci, ale to se dá vzhledem k "velikosti" filmu odpustit. Ostatní twisty, atmosféra, záporáci (James Frain) a neodfláknutý scénář vše vynahradí. 60 %. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy lupiči pronásledují rodinu a vzápětí naráží do jejich auta, je možné všimnout si, že po několika nárazech zůstavají vozy neporušené. (dc125)
  • Poté, co vyprostí Losada (Harold Perrineau) a Evers (Ryan Donowho) Marka (James Frain) z nabouraného policejního auta, najde Evers v autě zbraň M16. Tu však policie ve voze nikdy nevozí. (dc125)

Reklama

Reklama