Reklama

Reklama

Mladý muž, zlomený a bez práce, unese tři bohaté vysokoškoláky a žádá od jejich otců výkupné, aby zachránil svou rodinu... Paul Dynan je bez práce a budoucnosti, o které snil. Jeho rodina bojuje o přežití a on naplánuje dokonalý zločin - zbohatnout z jmění těch, co ho mají. Rozhodl se unést tři děti bohatých prominentů a žádat  výkupné ve výši 3 milionů dolarů. V průběhu dlouhé noci, kdy Paul a jeho komplici drží své rukojmí, se otcové musí rozhodnout mezi životem svých dětí a penězi. Na povrch vyjdou dlouho skrývaná tajemství. Když Paulovy komplici, kteří si rádi hrají se zbraněmi, stisknou spoušť a je prolita krev, perfektní plán se začne hroutit... (TV JOJ)

(více)

Recenze (37)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Není to nezajímavé, tentokrát totiž je únosce hlavním hrdinou. Pak je tu skupina unesených, které naopak neznáme, ale poznáme je až časem, protože jsou to děti bohatých rodičů, kteří tvoří třetí skupinu. Možná nesmyslně vymyšlený, nicméně poměrně kvalitně natočený trhiller, kde je vše trochu jinak, jinak by to fakt asi byla hrůza....60% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Nesympatický manekýn s tak vyvinutými hereckými vlohami, že bych na něm u pokru v životě nepoznal, jestli blufuje a jehož papá tohle nudné divadlo patrně produkoval, unese dva jiné nesympatické manekýny a jednu pipinu s hereckými vlohami tak vyvinutými, že jsem chvílemi pokukoval, kde mají vodící špagáty. Z devadesáti minut timingu se dočkáme sedmdesáti příprav a násilného plácání nesmyslů, aby to mělo délku filmu, a dvaceti unášení a vydírání, u nichž by nejedna hospodyňka otráveně vyžehlila celý šatník. Avšak dvojku z nohavice vytáhnou tvůrci až na závěr! Pointa je natolik "překvapivá a šokující", že by z toho i zarytý odpůrce Šestého nesmyslu začal vídat mrtvé lidi!! ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Film, který nenabídne nic nového, ale dokáže oprášit starý kabát a předvést ho jako nový. Nekteří herci jsou prostě zbyteční, temná stránka není tak temná a ani "bad guy", který alespon jedním okem naznačuje, jakým směrem by se měl příběh vyvíjet, není dostatečně cool a jeho emotivní scény jsou příšerně okaté. Škoda, že jsem si nenašel svojí obět, které bych fandil. Stačilo by, aby se někdo nedržel striktně scénáře a trošku se osvobodil. Potom bych tam hodil hvězdu navíc,protože to napětí a podívaná by tam jistě byla. ()

kikakrystof 

všechny recenze uživatele

Já se u toho bavil od začátku až do konce. Ano, má to svoje chyby, ale já jsem od toho filmu moc nečekal, takže mě mile překvapil. Příběh byl dobře vymyšlený, jen provedení trochu zkrácený, mohlo se z toho vyždímat více. Navíc zvraty byly dost nečekaný(sice mě nějak neranily, ale což) a konec byl perfektní. 60% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Film mi sadol. Atmosfera, rychly spad, skratove konanie, i rozpolozenie hlavnych hrdinov . Zanrovo, ci dejovo podobne kusky sice sfilmovane boli, tento vsak predsa len vybocuje z priemeru. Nie o vela, ale to, ze som bavil, bol chvilami napaty a nekrutil som hlavou nad tupymi hlaskami, ci trapnym 'herectvom' viem ocenit. Silnejsie tri alebo slabsie styri. :) ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama