Reklama

Reklama

Matt Weston sice pracuje pro CIA, přesto se pekelně nudí. Je správcem tajného vězení v Kapském Městě, v němž ale dosud nebyl nikdo "ubytován". Krátce nato je tam přivezen bývalý elitní tajný agent Tobin Frost, který dlouhá léta prodával citlivé informace CIA nejvyšším nabídkám. Uběhlo téměř jedno celé desetiletí, než se ho podařilo dopadnout. Za mřížemi se ani nestačí rozkoukat, když na utajený objekt zaútočí neznámí ozbrojenci. Matt je náhle v úzkých, pár metrů od něj se střílí, on stojí v místnosti se spoutaným nejhledanějším člověkem USA a rozmýšlí se, co má dělat. Se svým jediným vězněm na poslední chvíli z vězení uprchne. Tito nečekaní spojenci se budou muset udržet naživu alespoň tak dlouho, dokud neodhalí, kdo touží po jejich smrti... (TV Nova)

(více)

Galerie (35)

Související novinky

Assassin’s Creed si našel režiséra?

Assassin’s Creed si našel režiséra?

25.01.2014

Když před sedmi lety vyšel první Assassin's Creed, málokdo tušil, že vyroste v obrovsky lukrativní značku. Vedle šesti hlavních her si můžete sehnat třeba comicsy nebo sadu románů, jež rozmanitě… (více)

Wahlberg a Washington tasí bouchačky

Wahlberg a Washington tasí bouchačky

01.07.2012

Před několika dny padla první klapka akční krimi 2 Guns. Jde sice o komiksovou adaptaci, ale superhrdiny v teplácích a pláštěnkách byste v ní hledali marně. Relativně komplikovaná zápletka staví do… (více)

RoboPolda zřejmě našel svou čelist

RoboPolda zřejmě našel svou čelist

01.03.2012

Natáčení pod taktovkou brazilského bouchače Josého Padilhy začne už zanedlouho, takže bylo načase, aby nový RoboCop našel svého představitele. Nejdřív se operovalo se zvučnými jmény jako Michael… (více)

Reklama

Reklama