Reklama

Reklama

Ve spánku

Trailer 2

Před rokem ztratila Sarah syna a stále se nemůže zbavit bolestných vzpomínek na něj. Jedné noci pak srazí mladíka Arhura, který jí jejího chlapce velmi připomíná. Zdá se, že ho pronásleduje záhadný útočník, a tak se Sarah rozhodne pomoci mu. Ale věci nejsou, jak se zdají, a setkání s Arthurem ji může ohrozit. Když si to však Sarah uvědomí, je už příliš pozdě... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (93)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kvalitka se objevila tam, kde jsem ji letos neočekával. Dans ton sommeil je velice příjemný evropský hororový thriller. To znamená, že co se týče postav, můžeme hovořit o nepříliš velkých sympatiích a místy pochybném chování, ale když přijde na atmosféru a brutalitu (která tady není nijak výrazně extravagantní, ale ehm ... příjemně řízná), není si na co stěžovat. Bezprostředně po projekci jsem se v hodnocení pohyboval někde kolem devíti bodů z deseti, s denním odstupem to vidím na pohodlnou osmičku. V té letošní bídě přesto jeden z nejzajímavějších žánrových kousků. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Bez východiska? Opuštěná Sarah utápějící se v depresích, ze kterých jí vytáhne slizoun Arthur – který si sice dál jede po svý lajně, ale v mírném rozpoložení se neudrží a sladce jí pošeptá do ouška roztoužené „zavři oči brouku“. I ve spánku lze prožít osudové vzplanutí. Doporučuji také Ils ...další thriller s podobnou atmosférou. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

DANS TON SOMMEIL je klasický výtvor New French Extremity. Krv, flashbacky, nekompromisné vyústenie, pointa. Tento prírastok nepatrí medzi vlajkové lode žánru, ale aj vďaka svojej svižnej minutáži dokáže sprostredkovať nervóznu atmosféru. Pre niektorých divákov bude možno rýchly mix flashbackov a prítomnosti možno zavádzajúci a mätúci, svoje ale dostanú. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mám s frantíkama docela dobré zkušenosti a tak jsem si nemohl nechat ujít ani tento lehce mrazivý thriller, který i tak trochu koketuje s hororovým žánrem. Přestože samotná zápletka není ničím novým, tak samotné zpracování skutečně potěší. První polovina filmu je o poznání lepší než ta druhá, především díky pomalu se rozplétající zápletce a solidní atmosféře, kterou se tvůrcům podařilo navodit. Porce napětí sice není nikterak ohromující, ale dočkáme se i několika „brutálních“ scén, při kterých srdce trošku zaplesalo radostí. Bohužel jak už to tak většinou bývá, všechno se posralo příliš brzkým prozrazením vrahovy identity. Od té chvíle jsem se začal nudit a ke zlepšení nálady nepomohly ani další krvavé záběry. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,SARAH, CO JE S TEBOU?“... ,,CHCI, ABYS MI ŘEKL PRAVDU“....... /// Stalo se TO, TO a TO, a najednou má Sarah v baráku na samotě u lesa mladýho kluka. KDOPAK JSEŠ CHLAPČE? (ptal jsem se, protože jsem nečetl spoilerskej obsah!) Hororově totiž vypadá i Sára! Čeká se na třetího a já přemejšlím, jestli začne divadlo plný zkratovitýho jednání s cílem udělat z ženský tupou krávu. Jak je to doopravdy? Do hodiny dvacet (naštěstí) tolik debilního chování nenarvete, hezký jsou tu zvuky a věci, který se můžou stát. To mě děsí! Jemná vyvražďovačka, ve který nejde o krev, ale o pocity. Koho? DOSTANU TĚ TY ZRŮDO! Jak se to vezme... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, jak mi můžou vyvraždit rodinu. 2.) Zjistím, že i Francouzi mají ,,zavři svoje oči brouku“ (Zřejmě to nadchlo uživatele ,,Brouk“, kterýho tímto zdravím! 3.) Thx za titule ,,sonnyboy“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Keď Sarah (Anne Parillaud) zrazí mladíka, snaží sa mu pomôcť, vráti sa do auta, kde vysype celý obsah tašky na sedadlo spolujazdca, hľadajúc telefón v snahe privolať pomoc. Po chvíli si neznámy muž sadá na to isté sedadlo, ktoré je už prázdne, pričom by malo byť zapratané vecami. (peiton)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno