Reklama

Reklama

Nová pouliční droga dokáže svého uživatele vyslat skrze čas a dimenze, ale má jednu nevýhodu: někteří konzumenti přestávají být lidskými bytostmi. Mohou dva kolegové - zkrachovalci zachránit lidstvo před plíživou invazí z jiných světů? Hlavní roli v tomto příběhu hraje droga Soy Sauce, která slibuje zážitek totálního odpoutání mysli od těla. Její uživatelé se pohybují mimo čas a dimenze. Ale někteří se již nevrátí v lidské podobě. Vypuká tichá ivaze z jiných světů a lidstvo potřebuje zachránce. Ale co když místo hrdiny mají lidské pokolení spasit dva zoufalci, kteří si sotva dokáží udržet zaměstnání? Může tato dvojice zastavit děsivou situaci a přinést záchranu? Ne, to opravdu nemůže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (77)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Ruka, penis, klika, droga, omáčka a v neposlední řadě masový chlap, to vše tady najdete, Takže pokud doma máte nějaké LSD či houbičky, zahoďte to a pusťte si tenhle film, takové stavečky jste nezažili, ani na největší GAY párty. Teď k filmu. První polovina je velice originální, vtipná a má co nabídnout a dokáže překvapit i toho největšího huliče chili papriček. Druhá polovina je nudná, nicotná, místy až fekálně trapná. Což znamená jedno, pokud Vás bude bavit ta první polovina, což asi bude, tak by jste měli překousnout i tu druhou, jelikož je o něco kratší, ale POZOR!!!!!! Tento film není pro všechny. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Velkej a divnej úlet s kupou výbornejch nápadů. Střídavě jsem se v tom ztrácel a nacházel, ale v zásadě jsem si tu ukecanou nechutnost docela užil. Plusem bylo i sympatický herecký obsazení. Kdyby se mě někdo teď zeptal, o čem to vvlastně bylo, nejsem si jist, jestli bych dokázal plnohodnotně odpovědět. Ale to je v tomhle případě asi jedno. 60% ()

Reklama

roorybacky 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzábavnějších a nejoriginálnějších béčkových WTF filmů překypující geniálně absurdními nápady a hláškami. Pokud přistoupíte na jeho do-nebe-volající-píčovina styl, budete se bavit jako nikde jinde. Zcela unikátní snímek - nic ve srovnatelné míře jetého a zároveň dokonale stylového jsem ještě neviděl. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Co naplat. Coscarelli je prostě nezávislák. Dělá si filmy po svým a ne každýmu jeho styl sedne. Já musím každopádně prohlásit, že řada dnešních renomovaných tvůrců nepobrala tolik talentu jako on. To je prostě bez diskuze. Jenom už asi opravdu nedostane nikdy šanci předvést se při nějakém papírově áčkovém filmu který by mu přinesl i oficiální uznání mimo to, že patří mezi nejkultovnější trashové tvůrce. Každopádně tato ulítlá vyjetá a těžce nezávislá ptákárna má určitě cosi do sebe i když to nedokážu přesněji specifikovat.75% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Angus Scrimm ešte žije, čo je fajn. Takže nádej na piatu Phantasm stále je. To by sa ale Coscarelli musel prestať zahadzovať takýmito blbinkami. Režisér je to fajn a nápaditosť mu rozhodne nechýba. Škoda že to je len taký nekonzistentný funny zlepenec postupne čím viac nezáživnejší k blížiacemu sa koncu. Podobný úlet ako DETENTION (2011). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné novely od Davida Wonga. (Corpsegrinder)
  • Podľa balíka, ktorý si John (Rob Mayes) poslal, je jeho celé meno John Cheese. (beso74)
  • Režisér Don Coscarelli sa dostal k románu Davida Wonga náhodou, upozornil ho na neho email z Amazon.com, ktorý mu ju odporučil. Hneď ako si prečítal, o čom to je, nadchlo ho to tak, že sa rozhodol natočiť film. (beso74)

Reklama

Reklama