Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velký zábavný pořad, v němž živí herci přišli poblahopřát těm dřevěným.  Divadlo Spejbla a Hurvínka, které založil v Plzni roku 1930 Josef Skupa, bylo prvním českým profesionálním loutkovým divadlem. Od samého počátku ovšem hrálo i pro dospělé. Hurvínkova prostořekost a Spejblovy "dobré rady" byly pro satiru jako stvořené. Od roku 1945 působí divadlo v Praze a za dobu svého působení už hrálo v 31 zemích světa a v 18 jazycích. Rodinná divadelní oslava, na niž jste zváni, bude jistě skvělá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Kivis 

všechny recenze uživatele

Gratulanti představují z velké části klasické panoptikum českých estrád, přesto řada scének nepostrádá humor takové úrovně, že se člověk pousměje i nahlas. Spejbl a Hurvínek holt dokáží výkon každého svého kolegy pozvednout alespoň o půl stupínku výše. Samozřejmě, že za sebou mají desítky lepších představení a možná i stovky zábavnějších skečů, ale i tak to byla důstojně veselá oslava jubilea. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Zde jsem chvíli nevěděl, co vlastně hodnotím, já za sebe jen a pouze opravdu ojedinělý umělecký přínos tohoto celku umělecké scéně.!! ()

rawboy 

všechny recenze uživatele

Doufám, že toto není směr kam se hodlá Divadlo Spejbla a Hurvínka ubírat. Chápu, že je těžké stále vymýšlet nové, neokoukané, ale tohle si nikdo z oslavenců nezaslouží! ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Asi zaslúžený oslavný program venovaný Spejblovi a Hurvínkovi, ktorý v podstate už 80 rokov zabávajú ľudí nielen v Česku a Slovensku, ale aj po iných krajín. Mne síce tento "českejší" humor moc nesedí, ale tak v divadle to mohlo byť celkom fajn. Reprodukovane cez televíziu to už ale nie je také terno. 50 % ()

Zajímavosti (3)

  • Spejbl se křestním jménem jmenuje Josef. (M.B)
  • Postava Hurvínek vznikla v roce 1926. (M.B)
  • Divadlo vlastní 26 párů Hurvínka a Spejbla. [Zdroj: Týdeník Televize] (M.B)

Reklama

Reklama