Reklama

Reklama

Dokument zachycující český hokejový tým na Mistrovství světa 2010 v ledním hokeji, které se konalo v Německu. Dokument je obohacen i o rozhovory s hráčí. (maroush)

Recenze (120)

Tomasson93 

všechny recenze uživatele

V době Nagana mi bylo 5 let, takže neuvěřitelné tažení našich borců na turnaji v Německu je pro mě asi největším sportovním zážitkem, který jsem sledoval. Předem odepisovaný tým bez hvězd ze zámoří se po tragickém začátku a proslovu Jardy Jágra semknul a nakonec vybojoval zlato. Parta,která světu ukázala,že je díky obrovské bojovnosti, vůli, odhodlání a schopnosti hrát jako TÝM, možno porazit kteréhokoliv hvězdami nabitějšího soupeře. Rachna kachna, to to letělo!!! ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Tohle mistrovství světa jsem prožíval prozatím nejvíce ze všech, jelikož už jsem dorostl do vyššího věku a sledoval jsem jej naplno. Srdeční záležitost! Tenhle “tým na hraně“, to jsou ti největší bojovníci! A tohle je o jejich cestě. “Česko vítězí, ve finále mistrovství světa a zapichuje další vlajku na hokejovém Everestu!“ 5 hvězd! ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Ono se toho moc pokazit nedá v dokumentu o týmu, který na MS v hokeji v roce 2010 dokázal porazit všechny silné soupeře a zásluhou ne tolik známých, ale o to bojovnějších hokejistů se stal Mistrem světa. Český tým opět ukázal, co je to týmový duch a komentář Miroslava Táborského tomu nemohl ublížit. Rozhovory jsou zajímavé, ale nejlepší jsou stejně hlavně autentické záběry ze zápasů s původními komentáři. Olympiáda v Naganu měla své "takhle střílí guma", toto mistrovství zase svou "kachnu rachnu". ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Fain povídání s přímými účastníky ms 2010, které osobně považuju za český Zázrak na ledě. Podceňovaný tým, který rozhodně nepatřil mezi těch 5-6 favoritů turnaje, a který turnaj rozjel stylem, že hrozila největší blamáž v naší hokejové historii, se nakonec semknul a dokráčel až k titulu. Tuna zážitků. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle asi nepotřebuje žádnej extra výmluvnej komentář. podobně jako třeba u Nagana se ani zde nehodnotí až tolik kvalita dokumentu, jako především téma na který je zpracován. Jo tohle byla událost. Nagano už si moc nepamatuji, ale tenhle turnaj mám v živé paměti. Vlastně kdybych to bral filmovou logikou, tak je to dost klišoidní pohádka z nerealistickým happyendem, ale tohle se stalo! Důkaz, že nejlepší příběhy píše život sám. Jo a to, že Džegr nedostal za svůj památnej projev Oscara je vrchol nespravedlnosti! 100% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama