Reklama

Reklama

Dokument zachycující český hokejový tým na Mistrovství světa 2010 v ledním hokeji, které se konalo v Německu. Dokument je obohacen i o rozhovory s hráčí. (maroush)

Recenze (118)

Stíba 

všechny recenze uživatele

Hokejové mistrovství světa je v naší kotlině vždycky pečlivě sledovaná událost, vezmemi li navíc v úvahu všechny okolnosti, kterými jsme se dostávali do cíle, vážnost úspěchu to ještě zdvojnásobuje. A psolouchat hráče jak o tomto velkém vítězství s odstupem mluví a sledovat záběry z ledu i kabiny, to je nádhera. ()

gemkio_cz 

všechny recenze uživatele

Nejemotivnější mistrovství světa od rozdělení z pohledu českého fanouška. Úžasná cesta podceňovaného a v určité fázi i odsuzovaného týmu (včetně mě) k pravděpodobně nejsladčímu titulu v historii. "Rachna Kachna to to letělo" se mi navždy vryje do paměti a vždy když to slyším/vidím ten moment, běhá mi mráz po zádech. ()

Reklama

mladas16 

všechny recenze uživatele

Vláďa Růžička je obrovskej sympaťák, srdcař a nejlepší trenér v ČR od dob Ivana Hlinky. Bohužel dokud bude reprezentaci táhnout ten mafiánskej šmejd Hadamczik, tak to co se stalo v Německu 2010 nezažijeme. Tým dokázal něco naprosto nemožného a rád jsem si to připomenul, dokument nemá jedinou chybičku, která by se dala nějak vytknout. Ach jo, kde jsou ty časy :) Nejen při záběrech ze zápasů, ale i z těch rozhovorů běhá člověku mráz po zádech :) ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Fain povídání s přímými účastníky ms 2010, které osobně považuju za český Zázrak na ledě. Podceňovaný tým, který rozhodně nepatřil mezi těch 5-6 favoritů turnaje, a který turnaj rozjel stylem, že hrozila největší blamáž v naší hokejové historii, se nakonec semknul a dokráčel až k titulu. Tuna zážitků. ()

Hermi14 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší dokument o českém hokejovém úspěchu. Oproti ostatním hokejovým dokumentům je skvěle zpracován i po technické stránce a velice dobře propojuje vzpomínky hráčů, hromadu emocí, sestřihy ze zápasů i komentář Miroslava Táborského se zajímavostmi ze zákulisí turnaje. Dodnes je MS v Německu jedním z mála turnajů, u kterého mi stále běhá mráz po zádech. Kdyby si někdo něco takového vymyslel, nikdo by nevěřil tomu, že to je možné. Nezapomenutelný hokejový příběh... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama