Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stredoškolák Takanashi Shuusuke, ako aj mnohí iní, máva erotické sny. Stredobodom jeho tajných fantázii a túžieb je dievča, ktoré často pozoruje. Na tom by nebolo nič neobyčajné, ak by tým dievčaťom nebola jeho mladšia sestra Nao. Tá však k svojmu bratovi tiež cíti viac, než len súrodeneckú lásku a vystavuje ho preto rôznym „náhodným“ situáciam. Jej odhodlanosť ju motivuje dokonca k tomu, aby našla bratove skrýše a zahodila mu všetok pornografický materiál, ktorý sa netýka incestu. Pritom náhodou natrafí na album s jeho fotografiami z detstva. Prečo však nie je ani na jednej fotografii ona a kto je dievča, ktoré sa so Shuusukem drží za ruku? Čo sa stane, ak sa neznáma náhle objaví na scéne? (Trip)

(více)

Diskuze

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Momo_desu: mám staršího bratra a radši bych ho zabil (zadlužil nás), ale to není o mně anime nemusí být nějak zvlášť realne v anime je bězný že se mladší nevlastní sestřička zamiluje do staršího bratra. a hlavně je to v Ecchi.................jinač já nic proti incestu hlavně teda ne v anime, měn se naopak hodně líbí, ovšem teď ej to docela chvílama otravné, je toho moc a málokterý se snaží být nějak jiný nebo aspoň trochu vtipný za poslední dva roky se snažili dělat Ecchi-harem drama............. to nejde nějak moc dobře.

Carol Pifková

Carol Pifková (hodnocení, recenze)

Akira777: Prečo by som ho nemala vyhľadávať? Ja mám rada ecchi ale nie incestné... ty asi súrodencov nemáš možno by si ma potom vedel pochopiť ako to bolo myslené...

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Akira777: Miyabi se mi ze začátku taky celkem líbila, ale postupem času byla podobně dementní jako zbytek. Zkušenost mě také naučila, že po ecchi nemůžu chtít propracované scénáře, filozofické rozjímání či ultimátní akci. To ale rozhodně neznamená, že budu automaticky kladně přijímat každou tupou harémovku. Chci aby mě alespoň nenáročně bavila, chci aby mě donutila se smát , chci aby měla sympatické postavy a aby se alespon trochu snažila vyhýbat těm nejdementnějším harémovitým klišé (plavky, kavárny z kawai maidkama atd.). To mi bohužel téměř žádný takhle zaměřený seriál už velmi dlouho nenabídl.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Larky: No tak mně nevadí že Ecchi-harem nemá nějak extra silný příběh plných neočekavatelných zvratů.... ne od komeide čekam že bude komediální, tady v tomhle anime (oniichan) jsme se dočkal jen hloupých pokusů o vtip, a v Kono Imoutou jsme se nedočkal ani toho, smutné. Kono Imouto mně připomínalo trochu i jiné anime Hoshizora e kakaru hashi.......  mně na Kono Imouto nevadila je jedna postava a to Miyabi, zbytek mně nudil.

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Akira777: S tím koncem určitě souhlasím. Já právě si od toho sliboval nenáročnou komedii s hezkýma holkama a alespon občas vtipnýma vtipama. No a dostal jsem další dementní harémovku, kde mi vadilo počínaje slečnama téměř všechno. Alespoň kdyby se vyvarovali plavkovejch dílů a kavárenskejch momentek z holčinama jako maidky. Jenže to prostě v harémvoce je podle dnešního trendu nezbytný. Jak já bych si dal nějakou alespon trochu odlišnou harémovku, alespon tak trochu (a dobrou) jako byla třeba Kore Wa Zombie.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Larky: Začátek a konec prostředek jsem naprosto neměl rád....... smutný je že autor takhle jede pořád a ve stejným duchu jako je prostředek anime, tady to aspoň ukončili nějakým stylem což je tak jedině dobře.

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Akira777: Mě právě u něho celkem bavil začátek. Čím víc ten seriál postupoval, tím víc mě vadil.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Larky: NO s kresbou souhlasím, jinač na letošním anime se mi líbil jedině konec, což je smutný protože ten se nedržel původní předlohy.

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Akira777: To letošní Anime, které zmiňuješ bylo podobně strašný, ale mělo alespon průměrnou kresbu...tohle má katastrofální.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Larky: No podle mně jsme zažili i horší anime než je tohle s incestní tématikou...... více letošní sezoná kde starší bratříček hledals vojí sestřičku, smutný je že novela je ještě horší .......

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Incest je tak provařený japonský klišé, že snad už nemůže nikoho ani pořádně urážet :) Yosuga no Sora byla hodně špatná, ale právě ta incestní rovina celkem šla. Onii-chan no koto nanka zenzen suki janain dakara ne!! Ti MoMo důrazně nedoporučuji, protože je v něm špatně dle mého naprosto všechno, nejen hloupé incestní klišé. Investuj svůj čas do jiného Anime :)

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Momo_desu: TO bys jinač nezmiňovala na začátku já jen abys moc Ecchi nevyhladávala je to tam dosti nabité kde mladší nevlastnís estra je zamilovaná do staršího bratříčka (tam kde jsou sourozencinějak pokrevně spříznění těch ej hodně m,álo třeba zmíněná Yosuga no Sora)

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Momo_desu: V případě že ti vadí sourozenecký incesty i u nevlastních sourozenců nedoporučuji Ecchi-haremy, ty byvají hodně nabytý, třeba Yosuga no Sora, Tady tohle, no je toho hodně....... takže vyhledej něco co tě znechucovat nebude a já jakožto zvrhlík si dál budu užívat podobný anime jen doufám, že s lepším humorem, manga je sice tady dobrá ale anime je prostě nic moc.

Carol Pifková

Carol Pifková (hodnocení, recenze)

No stejnak je to hnusná predstava už len kvôli tomu, že v podstate boli v tom že súrodenci sú :D

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Momo_desu: Ne nebude a navíc není to ani jeho vlastní sestra............... buď rada že jsi neviděla Aki-Sora........ to bylo.

Carol Pifková

Carol Pifková (hodnocení, recenze)

Bože ak sa tam bude trtkať s vlastnou sestrou ako v Yosuga no sora tak to ani nestojí za pozretie...

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Některé věci jsou hodně vtipný jiny slabí. Tohle je sice pěkný anime, ale tak nějak prostě s Winter 2011 jsou teď i mnohem lepší třeba Kore wa Zombie Desu ka nebo Gosick.

Reklama

Reklama