Reklama

Reklama

Milostný příběh může být natolik emotivní, že divákům způsobí hluboký osobní prožitek. Snímek Zamilovaní z dílny režiséra Drakea Doremuse krásně ukazuje, jak je první skutečná láska vzrušující, blažená a zároveň zničující. Když se britská studentka univerzity v Los Angeles Anna (Felicity Jonesová) zamiluje do svého amerického spolužáka Jacoba (Anton Yelchin), vrhnou se ti dva do vášnivého a život měnícího vztahu. Jenže brzy budou rozděleni, protože Anna poruší podmínky pro udělení víza. Film Zamilovaní zkoumá, jak dvojice čelí opravdové zkoušce, když má být každý z nich sám a přitom zůstat spolu. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (162)

dopita 

všechny recenze uživatele

Malej nezávislej film, kterej je mi sice sympatickej, ale bohužel je pouze průměrnej. Blbá angličanka s blbým amíkem udělaj chybu jak kráva a pak se strašně divěj, jaký to přineslo následky. Takže se v tom plácaj, snažej se to řešit a moc jim to nejde. Závěr je nicneříkající, ale to mě na tom zaujalo. Každej si může domyslet sám, kam se ten jejich život bude ubírat dál. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Slabota. Nic extra a ani herci se moc nepovedli. Jo jo já vím, je to tak těžké když každý žije na jiném kontinentu, no ale ne až tak pro ty dva, když každý spí a žije s někým jiným. Vztah po telefonu ? Ahoj jak se máš, s kým teď pícháš ? ale s jednou blonckou co ty ? se sousedem...hm měli bychom asi píchat jen spolu ne, když jsme ty manželé...jo asi jo, ale co naděláš :D ()

Reklama

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

Aaaaw. Každej má svůj oblíbenej romantickej film, ne? Tak tohle je můj vítěz. A můžu se na to dívat a dojímat pořád dokola, a nejvíc je ten závěr, protože není úplně jasnej, ale já jsem v tomhle pesimista a rohodně se mi líbí víc, že to jakože skončí špatně, protože to je o to větší drama, všechno jednou skončí, i ta největší láska! Ha! ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Extrémně vysoká očekávání nebyla naplněna, protože snímek je sice kouzelnou, nezávislou a minimalistickou sondou do vztahu dvou poměrně sympatických postav, ale bohužel neustálé opakování motivů a ve druhé půlce poměrně zdlouhavé přešlapování na místě má za následek, že tempo a všechny prvotní klady se postupně vytrácejí a povedená poslední scéna už nemůže celkový dojem úplně napravit. Hlubší přesah nulový a je velmi pravděpodobné, že za dva či tři dny nebudete vědět, o čem to vlastně bylo. Možná vyjma banálního zjištění, že za stupidní chyby se v dnešním post-americkém světě, ve kterém si samotné Spojené státy hledají místo a svou domnělou nadřazenost si dokazují alespoň skrze dogmatické dodržovaní zkostnatělých norem a pravidel, často platí krutá daň - hlavně pokud porušíte normy ve Spojených státech. 5/10! ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

"Romantická" chcíplotina zahleděná do zdi a zabalená v melancholický nudě. Film plný prázdných pohledů dvou nedomrlých pubescentů (oba vypadaj, jak když utekli ze základky), kteří se nemůžou rozhodnout, jestli budou spolu (v UK nebo v USA?, netušil jsem, že i Britové musí mít za velkou louží víza!), bez sebe (každej na svý straně louže), nebo budou šukat někoho jinýho (každej na svý straně louže). Nebo na střídačku (když celníci dovolej). A to nemluvim o tom, že jsem ani chvíli nevěřil, že by byly takový dvě kundy zabouchlý do někoho se vzhledem Antona Yelchina (budiž mu země lehká). Sentimentalita bez pointy. Jediný, co potěší, jsou M83 a jejich "I Guess I'm Floating". ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Scény, které se odehrávaly ve Velké Británii, byly natočeny v USA. (zuza99)
  • Jde již o druhou spolupráci Jennifer Lawrence a Antona Yelchina v jednom roce. Jejich druhý společný film, který nese název Pan Bobr (2011), natočila herečka Jodie Foster. (=woody=)
  • Režisér Drake Doremus ukázal hrubý střih filmu před uvedením na Sundance Film Festival svým bývalým studentům. (zuza99)

Související novinky

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

04.05.2014

Drake Doremus je jeden z mála filmařů, kteří dosáhli uznání již před svými třicátými narozeninami. Režisér, který sklidil velký úspěch na Sundance festivalu s filmem Zamilovaní se i svým následujícím… (více)

Reklama

Reklama