Reklama

Reklama

Rande u přepážky

  • USA Flypaper (více)
Trailer 1

Dvě skupiny bankovních lupičů přepadnou ve stejnou chvíli tutéž banku. Profesionálové mají vše naplánované a neohrabaní zlodějíčci jim to jen komplikují. Postupem času ale všichni zjišťují, že zde škodí ještě někdo třetí... Přitažlivý muž jménem Tripp si jde do banky rozměnit bankovky na malé mince, prostřednictvím čehož chce navázat kontakt s krásnou pokladní Kaitlin, která se mu moc líbí. Do banky vtrhnou dvě skupiny bankovních lupičů. Přijdou v době, kdy technik Mitchel spustí aktualizaci systému, takže banka není zabezpečená.  V bance dojde k velké přestřelce, lupiči střílí kolem sebe a jeden muž zahyne. Pak ke skupinám promluví Tripp, obě skupiny uklidní a začne přepadení řešit. Přijde na to, že někdo musel informaci o přerušení zabezpečení banky lupičům prodat. Rukojmí jsou Tripp, Kaitlin, další pokladní Madge, krásná Švýcarka, IT pracovník Mitchel, hlídač, manažer banky a její ředitel. První lupiči Pomazánka a Želé chtějí vykrást bankomaty pomocí výbušnin. Druhá profesionální skupina se pokouší dostat do trezoru. Ani jedna skupina nemá štěstí, Pomazánka s Želé se při pokusu o výbuch bankomatu zraní, ale nerozbijí vnitřní dvířka. Podle zbraně zastřeleného muže zločinci poznají, že patřil k FBI. Tripp rekonstruuje průběh přestřelky a spočítá si, že muže zastřelil ještě někdo další. Později jsou nalezeni tři zastřelení v jedné místnosti a krásná Švýcarka mrtvá ve skříni. Trippovi se podaří získat fax od šéfa profesionálních lupičů, od šéfa Pomazánky a Želé a za podprsenkou má fax s pozvánkou i mrtvá Švýcarka. Tripp si dá informace dohromady, všechny lidi pozvala do banky jedna a táž osoba, protože je chtěla zneškodnit. Osoba se nachází mezi nimi a vraždí lidi. Všichni panikaří a zbrojí se... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

"Rande u přepážky" ... zpočátku jsem se s ním bavila přímo královsky - v přesvědčení, že (na rozdíl od svých vesměs pochybných hrdinů) nestřílí od boku, drží pevně v rukou všechny trumfy a další vývoj zápletky má plně pod kontrolou. Ne že by tomu tak nebylo, leč jeho představy o zdárném pokračování dějové linie i o konečném zúčtování se pomalu, ale jistě začínají rozcházet s mými. Marně na mě rozverně pomrkává, že černý závoj, kterým si zakrylo tvář, je jen podružnou rekvizitou - karnevalovou maskou bez většího významu. Obyčejně mívám ráda ten absurdní, znevažující a jaksi definitivní druh humoru, který vyznává, leč tady se mi zdá, že se takřka bez rozmyslu zbavuje postav, k nimž jsem si stihla vytvořit určitou osobní náklonnost, jelikož jsem s jejich fyzickou likvidací tak docela nepočítala. Krom toho si zakládá na nadmíru košaté konstrukci zápletky a nejsem si jistá, zdali mám mít k tak složitě uchopenému bankovnímu lupičství jednoznačně kladný vztah. Maličko rozporuplné 3* ()

snek888 

všechny recenze uživatele

Parádní oddychová komedie. Neříkám, že jsem se pořád chechtal, ale film je plný komických situací a herců, jejichž hraní je také velmi komické (pozor: komické, ne směšné) př.: Patrick Dempsey. Při sledování jsem se ani na chvíli nenudil, pořád se něco dělo. Soundtrack i úvodní titulky podtrhují styl filmu, takže od začátku víte co od filmu očekávat, a to taky dostanete. Film hodnotím v rámci žánru na silné ****, myslím, že si snímek zaslouží vyšší hodnocení než současných 58%, a proto hodnotím *****. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímků o bankovních loupežích není nikdy dost a tak tu máme další a zamotanější než kdy dříve. Ono to vlastně hodně inklinuje k tarantinovskému stylu, ale zůstalo to někde na cestě. Po dějové stránce se tu sice zajímavě podvrací veškerá pravidla tohoto žánru, ale i přes zajímavé charakteristické postavy to ztrácí své aspekty už v samotných základech. Vývoj děje je zamotaný až moc a také je snad zbytečně moc i postav. Jedná se o akční komedii, kde některé postavy občas spadnou až do sitcomu, tudíž o nějakém napětí nemůže být řeč. Finále může být překvapivé, avšak jak pro koho. Co postava, to jistý druh inteligence a skrytá záhada. Všechno se to podivně tetelí, jedna hláška se snaží převýšit druhou, a chvilkama, jako by se v tom bláznovství zastavil čas. Zkrátka to nějak v tom tetelení občas ustrne, aby to za nějakou další bláznivinou zase o nějaký ten kousek poskočilo dál. Vyloženě nudný snímek to ale zase není. Jen to chce určitý druh smyslu pro humor a hlavně sledovat kde se co děje, neboť i nelogičnosti mají se vším co dočinění, často zachází ve zmatek. Svým způsobem tedy snímek pobaví, ale vracet se už k tomu zřejmě nikdo nebude. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Všetci sa určite snažili, niektorí až príliš a napriek tomu to dopadlo ako značne prekombinovaná glupáčina s dosť nepodareným humorom a ešte na hranici znesiteľnej pozerateľnosti, veľa zbytočných zvratov, veľa zbytočných mŕtvol, veľa zbytočného hrmotu, málo solídnych hereckých výkonov, nad ktorými vyčnievali snáď len Peanut Butter a Jelly, takže 35%. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Mno, párkrát jsem se sice zasmál, ale důvod, proč se přikloním k nižšímu hodnocení, je následující: tupí lupiči mě začínají vytáčet čím dál víc (sranda se dá dělat i jinak) a při psycho-Patrickovi jsem také poměrně trpěl. ... Jinak poměrně důmyslně vymyšlený scénář, i když Máš padáka jsem si užíval o dost víc! 50% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • Vůbec první oběť byla zastřelena zbraní Beretta typu 92FS. (Conspi)
  • Ačkoliv se po výbuchu bankomatu objevují bankovky v hodnotě jednoho amerického dolaru, není v tomto typu bankomatů na území Spojených států ve skutečnosti možné vybrat bankovky menší jak 5 amerických dolarů. (Conspi)

Reklama

Reklama