Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná policistka ovládající bojová umění Michelle (Yeoh), tvrdý mlčenlivý ex-policajt Peter (Sanada) a lehkomyslný letecký detektiv Michael (Wong) se neznali, dokud náhodou společnými silami nepřekazili pokus o osvobození mafiána, letícího k soudu stejným letadlem jako oni. Zabitý mafián a jeho kumpán ale mají na zemi další dva nebezpečné komplice, kteří jsou rozhodnutí kamarády za každou cenu pomstít... První díl po ULTRA FORCE druhé vlajkové série Intersonicu. (choze)

(více)

Recenze (68)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Poctivá osmdesátková béčková akce, nadopovaná pravým synťákovým soundtrackem. Michelle Yeoh sice žádná oslnivá kráska nebyla - ikdyž proti takové Cynthii je to pořád o poznání lepší, ale docela jí to kopalo a to se počítá a navíc Hiroyuki Sanada byl sympaťák. Z první hodky jsem byl hodně nadšen, pak byla poněkud hlušší melo-dramatická pasáž, která (ač překvapivá) mě zrovna moc neoslovila, ale netrvala zase tak dlouho, aby nějak radikálně změnila můj pohled na film. ()

brutale 

všechny recenze uživatele

Choreografia bojových scén výborná(nemám na mysli zrýchlené zábery áut a niektoré nezmyselné výbuchy). Oceňujem kvalitu kaskadérskych kúskov, (resp. žiadne modré plátno ako dnes...)! Bohužiaľ to je celé pozitívum filmu. Herecké výkony a dialógy postáv, sú nad mieru komické. Dúfam, že mi fandovia, čo film videli v detstve odpusita... ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá HK akční práce s Michelle Yeoh v hlavní roli. Honičky, přestřelky, kung fu souboje, dechberoucí akční scény či jednoznačná brutalita typická pro tyto HK filmy spojené s citovými scénami. Akční nestárnoucí klasika, která patří mezi ty lepší. Po dějové stránce je scénář plný chyb, ale to se v onom závalu akce zcela vytratí. Melodramatické vstupy pro evropského diváka působí spíše rušivě a zcela zbytečně. Naštěstí jich není zase tolik, aby to kazilo jinak svižné tempo. Akce je dobře odvedená, což udržuje napětí a nenechá odtrhnout od celého dějství oči. 80. léta takovéto tvorbě velmi přála a tak není divu, že vznikali mnohé série, která se, jak už dnes víme, nevyhnula ani tomuto snímku. Filmy o ženských policistkách a zvláště v takovémto ražení v jistém smyslu velmi přitahovali a tak ani není divu. Pro Michelle Yeoh je toto další snímek ve svých počátcích kde upřednostnila své bojové kvality a tak se i nadále držela v podvědomí diváků coby nejlepší asijská ženská herečka akčních filmů. A tak je k čemu se vracet. ()

TO 

všechny recenze uživatele

U nás na VHS vyšel film pod názvem Red Force: Při výkonu služby. Nebezpečný vrah přepravovaný letadlem do věznice chce uniknout, ale je zlikvidován i s komplicem. Jeho přítel profesionální zabiják za tento čin přísahá hongkongské policii pomstu.....takže tři policisté (vynikající Yeoh, Wong, Sanada) budou mít plné ruce práce. - vynikající akční (komická i smutná) záležitost, nářez! ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Dalsi z mnohych akcnych serii od hongkongskych tvorcov, ktore som hltal, ked som este bol teenager:) Tento film patril medzi moje prve filmy na videokazetach a teraz po dlhej dobe som si to zopakoval znova a pozrel to. Teraz sa mi to zda take obycajne, nie moc vytrcajuce nad priemerom. Film je brany vaznym sposobom a ani komedialne prvky sa tu neukazuju, ako som mal moznost vidiet v inych filmoch. Ked tak premyslam, jedna komedialna nepatrnost sa tam predsa objavila, ale v podani takeho cierneho humoru pri prestrelke v bare, ked jeden typek zahlasil, ze pomoze jednemu zranenemu a vzapati na to schytal par nabojov do tela:) Pocas filmu sa aj strhla bitka na sposob texaskeho masakru, kde priestor dostala motorova pila. Skoda, ze sa jej nepodarilo urobit zarez do tela:) Velmi komicke vyzeral ten zaverecny boj, kde sa objavilo to obrnene vozidlo vypadajuc, ako nejaky hybrid poskladany do detskeho vzhladu. Vsetko to do seba dobre zapasovalo a film mi ubehol rychlo ani som sa nenazdal. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama