foto

Tracy Middendorf

  • nar. 26.1.1970 (49 let)
    Miami Beach, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dosáhnout na měsíc
2010 Hrdina ulice
2008 Každý má svůj sen
2006 El Cortez
Mission: Impossible III
Time Tunnel, The (TV film)
2004 Perfektní manžel (TV film)
Zabiji Nixona
2002 Shadow Realm (TV film)
1999 Hra snů
1997 Za každou cenu (TV film)
1995 Postrach (TV film)
1994 Nová noční můra
1992 One Stormy Night (TV film)

TV seriály

2017 Bloodline (TV seriál)
Part 30 (S03E07)
2016 Scream (TV seriál)
Halloween Special (S02E13)
When a Stranger Calls (S02E12)
Heavenly Creatures (S02E11)
další epizody (13)
2015 Scream (TV seriál)
Revelations (S01E10)
The Dance (S01E09)
Ghosts (S01E08)
další epizody (10)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S01E10)
Testy (S01E09)
Žízeň (S01E04)
další epizody (4)
2013 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Útěk z vězení (S03E12)
2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Čeká tě překvapení (S03E05)
Bujón, fór, tuna (S03E03)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Broskve z Georgie (S02E10)
Nebezpečná služebná (S02E03)
21 (S02E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Proof (S07E02)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Návrat k normálu (S01E12)
Belle Femme (S01E09)
Anastázie (S01E04)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Království a věrní (S08E04)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec kuřecího muže (S05E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Práce šlechtí (S10E03)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Žralok (TV seriál)
Wayne's World 2: Revenge of the Shark (S01E22)
Ztraceni (TV seriál)
Za zrcadlem (S03E22)
Největší hity (S03E21)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Snitch (S09E10)
2005 Dr. House (TV seriál)
Prokletý (S01E13)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Mateřský instinkt (S01E21)
2003 Alias (TV seriál)
Koncovka (S02E19)
Nezávislý agent (S02E15)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Hazel Park (S03E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zlatý důl (S03E16)
2002 Beze stopy (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S02E07)
Day 2: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S02E04)
Day 2: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S02E02)
další epizody (4)
JAG (TV seriál)
Morální kodex (S07E13)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Závěť (S01E02)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Divy a zázraky (S07E09)
1999 Angel (TV seriál)
Město andělů (S01E01)
Rodinné právo (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Ve víru vášní (S03E04)
Myčka (S03E01)
Milénium (TV seriál)
Darwin's Eye (S03E17)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Teacher's Pet (S05E18)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Betrayal (S02E02)
Perversions of Science (TV seriál)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Z přesvědčení (S04E21)
1995 The Client (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
McKenna (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2010 Never Sleep Again: The Elm Street Legacy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky