foto

Petr Halíček

  • nar. 21.11.1974 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Metanol (TV film)
2017 Die Puppenspieler - Aus dem Feuer (TV film)
Nejlepší přítel (TV film)
Prohibitoria (studentský film)
Vyrobeno s láskou (TV film)
2015 Korunní princ (TV film)
2014 10 pravidel jak sbalit holku
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2012 Bastardi 3
2009 Ať žijí rytíři!
Ferda (studentský film)
2007 Začarovaná láska (TV film)
2001 Hlas lesa (TV film)

TV seriály

2020 Poldové a nemluvně (TV seriál)
Michalova smrt (E05)
2019 Jak si nepodělat život (TV seriál)
Můj bezvadnej život (E03)
Krejzovi (TV seriál)
Pod tlakem (S02E09)
Čáp, vrány a dudlíky (S01E37)
Modrý kód (TV seriál)
Co se má stát, stane se (S03E50)
2018 Rédl (TV seriál)
Komu se dá věřit? (E02)
Specialisté (TV seriál)
Žádostivost (S03E14)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Kdo zastavil výzkum? (S02E02)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Udavač (S01E11)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Konec spokojeného žití? (S04E14)
2016 Mordparta (TV seriál)
Nevěsta (S01E01)
2015 Legenda (TV seriál)
Příběh Dmitrije Petroviče (S02E01)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Loučení s Milošem (S02E02)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Únos (S04E01)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Oko za oko (S01E32)
Panenka vs. sedmá velmoc (S01E31)
Lidi umí překvapit (S01E30)
další epizody (7)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Druhý pokus na lásku (S01E06)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Komparsista (S06E07)
2007 Trapasy (TV seriál)
2006 Horákovi (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2009 Městské divadlo Mladá Boleslav (TV film)

Divadelní záznam

2013 Zločin v Posázavském Pacifiku (divadelní záznam)
2010 Muži v offsidu (divadelní záznam)
2009 Miláček (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky