foto

Petr Halíček

  • nar. 21.11.1974 (43 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Die Puppenspieler (TV film)
Prohibitoria (studentský film)
2015 Korunní princ (TV film)
2014 10 pravidel jak sbalit holku
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
Zločin v Posázavském Pacifiku (divadelní záznam)
2012 Bastardi 3
2010 Muži v offsidu (divadelní záznam)
2009 Ať žijí rytíři!
Ferda (studentský film)
Miláček (divadelní záznam)
2007 Začarovaná láska (TV film)
2001 Hlas lesa (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Udavač (E11)
Modrý kód (TV seriál)
Kdo zastavil výzkum? (S02E02)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Konec spokojeného žití? (S04E14)
2016 Mordparta (TV seriál)
Nevěsta (S01E01)
2015 Legenda (TV seriál)
Příběh Dmitrije Petroviče (S02E01)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Loučení s Milošem (S02E02)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Únos (S04E01)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Oko za oko (S01E32)
Panenka vs. sedmá velmoc (S01E31)
Lidi umí překvapit (S01E30)
další epizody (7)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)
2006 Horákovi (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Dokumentární

2009 Městské divadlo Mladá Boleslav (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace